kaader filmist

kaader filmist

Friday, November 7, 2014

Toppajad

Film: Laggies (2014)
Hinne: D
Filmi lühikokkuvõte: 11 aastat pärast kooli lõpetamist toimub vilistlasõhtu, kus osaleb ka 28-aastasel Megan (Keira Knightley). Tema sõbrad on vahepeal eluga edasi läinud: neil on töö, abikaasa ja lapsed. Ainult Megani elus pole midagi muutunud. Ta semmib siiani oma esimese poiss-sõbra Anthonyga ja töötab isa väikefirmas elava reklaamplakatina.

Megani mugavustsooni purustab aga Anthony (Mark Webber), kes palub äkitselt Megani kätt. Iga tütarlapse jaoks olnuks see eluunistus, kuid Megan satub paanikasse.

Ta valetab Anthonyle, et sõidab nädalaks puhkusele, selle asemel aga leiab endale varjupaiga 16-aastase Annika (Chloe Grace Moretz) kodus. Tehes elus kannapöörde, ei märkagi Megan kohe, et lõpuks ometi on ta tõeliselt õnnelik. Lisaks veel kohtumine Annika üksikisa Craigiga (Sam Rockwell)…
Comedy, Drama

Oh jah.
Ma rääkisin siis inimestele enne seda filmi, et Knightley on viimasel ajal suutnud päris häid komöödiaid teha ning tema Alieni tulnukas on hakanud kaduma, kuid …

See oli üks imelik film, osa filmist oli väga hea ja osa filmist hullumeelselt halb. Head olid need osad kus ekraanil olid Keira, Chloe ja Sam, ning kõik muu … oleks kui filmitudengite poolt tehtud.

Äkki see oligi taotluslik, et näidata kui mõttetu ja halb oli Megani elu, kui ta oli kinni jäänud oma keskkooli aegsesse punti, keskkooli aegse poisssõbra juurde ja tal polnud mingit põhjust isegi proovida mitte oma elu paremaks muuta, sest kõik toimis nii nagu oli. Tal oligi vaja neid paari šokki, et end sellest mugavast olelusest lahti raputada.

Ei olnud väga hea film.

2 comments:

  1. Replies
    1. Alienis on ju kaks peategelast - Ripley ja tulnukas :) ja Sigourney Weaverit Keira kuidagi välja ei anna, kuid selle tulnuka kehastamisega on ta piidavalt tihti üsnagi hästi hakkama saanud :) Sellest oli varem juttu siin http://nahtud-nagemata.blogspot.com/2012/04/ohtlik-meetod.html :)

      Delete