kaader filmist

kaader filmist

Sunday, November 30, 2014

Lindinimesed


Film: Bird People (2014)
Hinne: D
Filmi lühikokkuvõte: Pariisi äärelinna lennujaama hotellis, otsustab Silicon Valley insener ühtäkki oma töö ja abikaasa ning lapsed jätta, ning oma toas konutada. Peagi viib saatus ta kokku noore prantslannast hotelli töötajaga.
Drama, Romance, Fantasy

Ausalt, ma ei saanud sellest filmist aru.

Ameeriklane, Gary Newman (Josh Charles), on sõitnud üheks ööks töö ajsus Pariisi. Öösel enne tagasilendu ärkab ta paanikahoos, ning kui ta hotelli ukse ees värsket õhku hingab jõuab ta arusaamale, et nii enam edasi ei saa. Seega jääb ta hommikul lennukist maha, ning siis kui ta peaks Dubais juba olema, helistab ta oma äripartnerile ning teatab, et ta lõpetab nüüd ja praegu, saatku nad keegi teine Dubaisse ja tema müüd maha oma aktsiad ning jääbki Euroopasse. Õhtul naisega üle Skype rääkides, süüdistab tema abikaasa teda isekuses, petmises ja kõigis muudes surmapattudes, ning ei suuda kuidagi mõista, et just selle eest mees põgenebki.

Audrey Camuzet (Anais Demoustier) on hotelli teenindaja, kes on Pariisi sõitnud selleks, et ülikoolis õppida, kuid ülikooli on ta juba ammu pooleli jätnud ning elab nüüd vaid marsruudil kodu – töö – kodu – töö … ta ei ole oma eluga rahul, kuid muuta ka ei suuda. Ta elab oma elu hotellikülastajate eludes, kuulates pealt nende telefonikõnesid koridoris ning jälgides asju, mis nad tuppa on jätnud. Ühel õhtul, kui ta taas ületunde teeb, läheb toast elekter ning ta järgneb mingi instinkti järel katusele, kus ta muutub varblaseks. Ta veedab öö varblasena, järgides külalisi ja kaastöölisi ja hommikul on ta peaaegu unustanud, et oli kunagi inimene, kuni üks hotellikülaline avastab ta katuselt.

Sellised kaks erinevat lugu, seob neid vaid hotell ja lõpuks ühine liftisõit ja käepigistus ja …

Ma tõsiselt ei saanud selle filmi mõttest aru aga filmil oli hea treiler.

No comments:

Post a Comment