kaader filmist

kaader filmist

Friday, November 28, 2014

Vastikud ülemused 2


Film: Horrible Bosses 2 (2014)
Hinne:B
Filmi lühikokkuvõte: 2011. a hittkomöödia “Vastikud ülemused” järjes kehastavad Jason Bateman, Charlie Day ja Jason Sudeikis jälle kõigi lemmiktöötajaid Nicki, Dale’i ja Kurti. Filmis astuvad taas üles ka Jennifer Aniston ning Oscari-võitjad Jamie Foxx ja Kevin Spacey. Chris Pine ja Oscari-võitja Christoph Waltz kehastavad uusi vastaseid, kes takistavad kuttidel edu saavutada.

Kuna Nickil (Bateman), Dale’il (Day) ja Kurtil (Sudeikis) on ülemustele allumisest kõrini, otsustavad nad filmis “Vastikud ülemused 2” äri asutades iseenda bossideks hakata. Kuid salakaval investor tõmbab nad peatselt lohku. Alistatud, meeleheitel ning seaduselt abi saamata isehakanud ettevõtjate kolmik sepitseb jabura plaani, kuidas investori täiskasvanud poeg röövida ning tema eest lunaraha asemel firma endale nõuda.
Comedy, 

Chris Pine on lausa suuuuuuuurepärane, lihtsalt suurepärane.
 

Tegelikult ma ei mäleta suurt midagi esimesest osast, peale selle et Jennifer tegi endast kõik, et oma patsiente ja oma assistenti panna ja Colin Farrell oli tõsine persevest. Kolmandast ülemusest ma suurt ei mäleta, kuid selle järgi mida teises osas näha oli, oli ka tema tõsiselt jube ülemus.

Aga siis see uus osa – Chris Pine on uskumatult suuuuuuuurepärane :). Ülejäänud kamp .... kaks idiooti, koos ühe semi normaalse tüübiga. Nalja palju. Palju roppu nalja, palju sõnamänge ... hea roppkomöödia, mis ei läinud kordagi liiga ropuks või liialt käest ära. Jennifer oli taas kord suurepärane ja Christoph Waltz ... talle antakse üha uuesti ja uuesti tõpra rolle.

Vot see oli hea vitamiinilaksu film!!!


No comments:

Post a Comment