kaader filmist

kaader filmist

Monday, November 10, 2014

Palo Alto


Film: Palo Alto (2013)
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: Arg ning tundlik April on klassi neitsi, kellel on tunded nii oma jalka treeneri herr B kui ka oma tahtmatu kiindumuse alati pilves oleva Teddy vastu. Samal ajal jagab Emily seksuaalseid teenuseid igaühele, kes vaid ta teele satub – teiste hulgas ka Teddyle ning tema parimale sõbrale Fredile, kes on viitsütikuga pomm, millel puuduvad filtrid ja piirid. Üks keskkooli pidu läheb sujuvalt üle järgmiseks – April ja Teddy püüavad mitte tunnistada oma tundeid üksteisele – ning Fredi üha kasvav hoolimatus hakkab muutuma pidurdamatuks kaoseks.
Drama,

See on siis see Palo Alto mida ma kuid tagasi arvasin et hakkasin vaatama ja tegelikult vaatasin hoopis Palo Alto, CA.

Kui see eelmine Palo Alto oli tore ülikooli esmakursuslaste ängistuse komöödia, siis see on teismeliste masenduse draama.

See oli tõsiselt masendav film. Kas tõesti on tänapäeva teismelistel elu eesmärk pidevalt pilves või purjus olla, rikkuda kõiki ühiskonna reegleid, magada võimalikult paljude isenditega ning siis sattuda oma tegevusest masendusse? Masendav ju kui see tõesti ongi nii. Ma loodan et see on nii vaid filmides/raamatutes.

Mis näitlejatesse puutub, siis noori mängivad Emma Roberts (April), Jack Kilmer (Teddy) Nat Wolff (Fred) ja Zoe Levin (Emily). Täiskasvanud on James Franco (Herr B) ja Val Kilmer (Stewart). Emma Roberts on juba tõeline filmimaailma veteran, kuid Jack on Vali poeg, Nat oli filmis Stuck in Love ning Zoe teeb kaasa Red Band Society serjaalis.

Film on tehtud Franco lühilugude põhjal ja mida rohkem ja filme temaga näen, seda rohkem ma arvan, et tal oleks mõttekam jääda kaadri taha.

Ei olnud just kõige parem lugu.

No comments:

Post a Comment