kaader filmist

kaader filmist

Monday, November 23, 2020

Soovide nimekiri

Film: La lista de los deseos (2020) Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt9660666/   

Kaks naist, kellel on rinnavähk, kirjutavad koos kolmanda sõbrannaga nimekirja soovidest, mida nad tahaksid teha veel enne kui nad peaksid surema.

Drama, Comedy


Hispaanlased oskavad teha komöödiaid, selliseid komöödiaid kus on naeru kõrval pisarad ja osa naeru kõlgub sündsuse piiridel, kuid ei lähe sealt üle või on siis see nali nii hispaanialik, et see teistsugusena ei töötaks.


Seekord on siis lugu Evast, kes on veterinaar (oterinaar :)) ja kes leiab oma rinnast tüki. Keemiaravil satub tema kõrvale istuma Carmen, sisekujundaja, kellel on selles toolis istuda juba neljas kord, kuid ta on endiselt positiivne ja jagab oma kogemusi Evaga. Üks asi mida ta esimesel korral tegi, oli see, et ta pani kirja kolm asja, mida ta tahab kindlasti teha, kui keemiatuur lõppeb, seega õhutab ka Evat kirja panema oma kolme soovi, mida tema tahaks teha enne kui ta saab teada lõpliku diagnoosi, kes opist ja keemiast oli kasu. 


Kuna Eva sõbranna, Mar, kolis tema juurde just enne seda kui Eva sai oma esimese diagnoosi, võtavad nad ka Meri kaasa, enne kui Mer peaks oma viimase poiss-sõbra juurde tagasi minema.


Seega, viimane keemiatuur tehtud ja naised pakivad oma asjad vagunelamusse ning asuvad teele mere äärde, et täita oma soove. Läbi nalja ja julguse ning pisarate täidavadki nad oma soovid - mõni läheb nii nagu nad olid arvanud, teised tulevad üllatusena ja ühiselt kogetu teeb neid veelgi lähedasemaks ning suurendab ka nende perekonda.


Kui tavaliselt sellised vähihaigete viimaste soovide filmid lõppevad matustega, siis see film on üdini positiivne.


Hea komöödia ja armas sisu.


No comments:

Post a Comment