kaader filmist

kaader filmist

Monday, November 9, 2020

Õhtusöök sõpradega

Film: Friendsgiving (2020)
Hinne: F
Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt8431078/?ref_=nv_sr_srsg_0  

Abbyl (Kat Dennings) on kõrini tänupühadest perekonnaringis, sest kõik need on pea eranditult lõppenud suuremat sorti kähmluse ja tüliga. Sel aastal on ta andnud endale pühaliku lubaduse - ei mingit perekonda tänupühade ajal. Lihtsalt vaikne, kodune istumine oma parima sõbranna Mollyga (Malin Akerman). Abby hea plaan aga luhtub peatselt, sest ei möödu eriti kaua aega, kui uksest pressivad end sisse ka Molly uus peika ning samuti tema ekstsentriline ema. Kui siia lisada veel mõned sellised kontvõõrad nagu Molly endine, armuvalus peika, isehakanud šamaan ning veel süle ja seljaga karvaseid ja sulelisi, siis parim võimalik retsept katastroofiliseks õhtusöögiks ongi leitud. Toit kõrbeb põhja, aga vein see-eest voolab ojadena.
Comedy, Drama 

Selle filmi kohta on kõige parem kasutada seda sama lauset, mida peategelane ütleb filmi lõpus plopper reelide lõpus - What a F&%¤ kind of movie is this?


Huvitav mis oli see hea film, millega koos oli vaja ka see jama osta. Kõigist tänupühade teemalistest filmidest, mida ma kunagi näinud olen, oli see kõige halvem: tühi lugu, kohutav dialoog, amatöörlik näitlemine ja ülepingutatud poliitiline korrektsus. Jah, mitte kõik näitlejad polnud esimest korda ekraanil, mõned neist on isegi üheskoos teinud pikki aastaid vägagi edukat sarja :), kuid see viimase hetke kontroll, kui vana on publik ja kui hästi nad teavad näitlejate tausta, ei anna filmi sisule mitte midagi juurde.

Aja ja raha raiskamine!


No comments:

Post a Comment