kaader filmist

kaader filmist

Thursday, November 12, 2020

Lost Girls and Love Hotels

Film: Lost Girls and Love Hotels (2020) Hinne: C Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt0920462/   

Margaret leiab end Tokyo sätendavast labürindist igal ööl ja päeval on ta austatud Inglise keele õpetaja Jaapani reisisaatjate koolis. Ta elul pole erilist eesmärki, seega püüab ta leida mõtet koos teiste ex-pat’idega baaris, kus nad joovad et unustada ja kaotada end armastuse hotellis suvaliste meestega, kes on valmis tema soove täitma. Kui tema teele satub Kazu, esinduslik yakuza, armub Margaret vaatamata ohule ja traditsioonidele, mis ei laseks neil kunagi koos olla. Film jälgib Margareti läbi pimeduse ja valguse mida toob endaga kaasa armastus ning mida tähendab leida end nooruslikus minna laskmises.

Drama, Triller


Filmi on loodud Catherine Hanrahani samanimelise raamatu järgi. Peategelane on Margaret, kes on kodust lahkunud ei leida üksindust, seega kui ta leidis töökuulutuse, kus pakuti tööd inglise keele häälduse õpetajana lennusaatjatele, võttis ta töö vastu, sest see andis talle võimaluse olla kaugel eemal kõigist keda ta tundis ja olla üksi. Päris üksi ta siiski ei jää, sest selliseid üksinduse otsijaid on teisigi, seega veedab ta õhtul peale tööaega end pildituks juues koos kahe teise kadunud hingega. Ja kui joogid on joodud, siis leitakse keegi kellega magada ja tema valik on BDSM stiil.


Kuid ühel õhtul kohtab ta kohaliku maffia esindajaga ja see on midagi, mida ta varem kogenud pole. Mees tunnistab ausalt, et ta on peagi abiellumas, kuid lubab tüdrukule siiki uue elu algust. Kuid see uue elu algus tähendab tegelikult seda, et Margaret jätab oma töökohustused unarusse.


Seega ühel hetkel ta ongi tööta, kallimata, elukohata, jõlgub mööda Tokyo kahtlasemate linnaosade tänavaid, juues seda mida potensiaalsed kliendid talle ostavad ja lastes neil teha mida nad tahavad.


Raamatu tutvustuses on natuke rohkem infot kui filmis oli ja kuna tegu oli üsnagi fesivaliliku filmiga, siis vahepeale läheb mõte jalutama ja seega ei suuda äkki päris kõike jälgida, mis toimub.


Kuid näitlejad on head ja sellepärast ma seda vaadata ka tahtsin.


Vaadatav, kuid võibolla oleks parem esmalt raamatut lugeda.


No comments:

Post a Comment