kaader filmist

kaader filmist

Tuesday, November 17, 2020

Playboy: mees kes leiutas jänku

Film: Art Paul of Playboy: The Man Behind the Bunny (2018) Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt8413006/  See dokumentaal räägib Art Pauli, ikoonilise jänku loojast, milline on olnud tema looming ning mõju kunsti maailmale nende kolmekümne aasta jooksul, kui ta oli Playboy kunstiline juht ja visuaalne guru. Paul on ka erakordne kunstnik, kes on ise loonud tuhandeid maale ja joonistusi. Film koosneb interviudest ja ajaloolistest kaadritest ning kunstiteostest - teostest, mis olid valitud või tellitud Pauli poolt või loodud tema poolt. Documentary

See dokumentaal teeb tutvustuse Playboy algusaastatest, uutest lähenemistest ajakirjanduses, mis said alguse just Playboyst, kuidas alasti naiste pildid olid kõrvuti kõrgtaseme kunstiga, pakkudes lugejatele interaktiivset kunsti, mida võiks pidada tänapäevaste interaktiivsete reklaamide eelkäijaks. 


Kui te olete huvitatud graafilisest disainist ja tüpograafiast ja muust, mis on seotud popkultuuriga, siis tasub seda dokut kindlasti vaadata.


Ja … kas teie olete otsinud Playboy kaanelt sinna peidetud jänkut?


No comments:

Post a Comment