kaader filmist

kaader filmist

Saturday, November 28, 2020

Jahitav

Film: Hunted (2020) Hinne: C Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt10011228/ 

“Huntide seas on olla parem kui meeste seas.” 

Kunagi ammusel aal kohtas Naine Meest. Naine tantsis Mehega. Mees suudles Naist. Mees haaras Naisest kinni. Naine põgeneb Mehe eest. Mees ajab Naist taga. Ei midagi uut. Või siiski?

Eva tutvub baaris mehega, kes tundub olevat meeldiv. Kuid asjad lähevad totaalselt valesti, kui ta mõistab, et on sattunud psühhopaadi ja tema kaaslase haardesse. Järgneb põgenemine elu ja surma peale, kuni Eva otsustab vastu hakata, mets tema taga liitlasena.

Action, Thriller


See hundiprintsessi multifilmiga algav põnevus-õudus film algab nagu ikka - õrn neiu, raske situatsioon, kangelane tuleb appi, kõik õnnelikud. Kuid tuleb olla ettevaatlik nende kangelastega, sest kangelane võib osutuda hoopis hundiks lambanahas ja päästetud talleke peab ise hundinaha selga tõmbama või siis oma jala läbi närima, et hundipüünisest pääseda.


Ühtepidi tüüpiline õudusfilm, kus ohver on nagu ohver ikka ja psühhopaat nagu psühhopaat ikka, lisaks sellele sobilik muusika, udu, jooksmine öises metsas, ronimine mööda mägesid ning jooksmine ohu suunas, mitte ohust eemale.

Teistpidi pöördub oht ühel hetkel ringi ning ohvrist saab hoopis jahimees ja tema relvaks on loodus tema ümber.


Väheste vahenditega tehtud õudus. Vaadatav.

No comments:

Post a Comment