kaader filmist

kaader filmist

Monday, February 15, 2016

The Absent One



Film: The Absent One / Fasandræberne (2014)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Ebakindel ning kergesti ärrituv Carl Morck (Nikolaj Lie Kaas) ning tema kolleeg, süürlane Assad (Fares Fares) veavad kaheksesi Copenhageni politseis vanade juhtumite osakonda. Pärast seda kui üks endine politseinik püüab edutult Morcki veenda üles võtma tema teismeliste laste mõrvalugu, sooritab mees enesetapu. See sündmus annab tõuke uurimaks, mis tegelikult toimus 1990 riigi ühes eliitsemas internaat koolis.
Crime, Mystery, Thriller

See on siis teine film mis on tehtud Jussi Adler-Olseni raamatu järgi, esimest filmi näidati ka meie kinodes – Lahendamata Juhtum: Naine Puuris.

Seekord on siis Morckil ja Assadil taas käsil üks lahendamata juhtum, mille on neile pärandanud endine politseinik, kelle kaksikud lapsed olid juhtumis ohvrid. Kuigi juhtum on ametlikult lõpetatud, kuna süüdlane tunnistas oma tegu ja läks ka vangi, kuid mees ei uskunud kunagi, et see süüdlane õige süüdlane oli.

Esialgu on Morck ja Assad kindlad, et mees oli lihtsalt hull, kui nende uus sekretär mehest maha jäänud materjalid aga ära sorteerib ja seinale paneb, hakkavad nad nägema loo peategelasi, erinevate juhtumite vahelisi seoseid, hakkavad rääkima inimestega kes võisid olla juhtumiga seotud ja lõpuks …

Tõsi, see lugu oli nõrgem kui oli esimene film, kuid sellegi poolest oli ka see huvitav. Käesoleval aastal peaks valmima ka kolmas film samast sarjast – A Conspiracy of Faith.

No comments:

Post a Comment