kaader filmist

kaader filmist

Thursday, February 25, 2016

Our Brand Is Crisis



Film: Our Brand Is Crisis (2015)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Aasta on 2002 ja Boliivia poliitik Pedro Gallo palkab oma kampaaniasse appi ameeriklase, James Carville, konsultatsioonifirma Greenberg Carville Shrum, et ta valimised 2002 aasta Boliivia presidendivalimistel võidaks. GCS võtab endaga kaasa Jane Bodine, et ta kampaaniat veaks. Vastas kandidaati abistab aga naise vaenlane Pat Candy. Bodine kasutab edukalt kõiki presidendivalimise võtteid, mida on kasutatud Ameerika presidendi valimistel ning Gallo saavutabki võidu oma vastase Victor Rivera üle.
Biography, Drama, History, Comedy

Kas mäletate seda Bullocki filmi, mille eest ta sai Kuldse Vaarika – All About Steve? Vot see film on umbes samasugune.

Reaalsetest sündustest inspireerituna on tehtud film ühest läbipõlenud kampaaniajuhist, kes on tõmbunud metsade ja mägede vahele keraamikaga tegelema, kuid meeleheitel konsultatsioonifirma meelitab ta endaga kaasa Boliiviasse, kus Ameerikale on kasulikum, kui valimised võidab kandidaat, kes neid rohkem kuulaks.

Kohale jõudes tabab Boudinet kõrguste vahe, ning esialgu liigub ta ringi nagu zombi ja vaatab vaid kõrvalt, mida teised teevad ja mida plaanivad.

Kuid ühel hetkel, kui Gallot rünnatakse ja tema vastu ründab, tekib tal idee, kuidas teda müüa – mees kes ei kohku tagasi kriisiolukorras, ning põgenemise asemel hoopis ründab: Kriis on meie bränd.

Seega kääritaksegi käised üles – sõna otsese mõttes – ja esitatakse valijatele võimukat rahvameest, kes ei tee suuri sõnu, ei musita vastsündinuid, vaid lubab Boliivia kriisist välja tuua.

Bodine ja Candy püüavad üksteisele – üksteise kandidaatidele – viisakalt kaikaid kodaratesse loopida ja Candy teeb kõik endast oleneva, et Bodine meelerahu kõigutada. Kuid Bodine on oma esialgsest haigusest üle saanud ja naudib nüüd oma olukorda kuis vaid võimalik.

Nagu juba öeldud, võidab lõpuks Boudine kandidaat, kuid kas see oli ka tegelikult võit Boliiviale?

Et siis selline imelik komöödia valimiste teemadel.

No comments:

Post a Comment