kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, February 10, 2016

Green Lantern



Film: Green Lantern (2011)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Juba sajandeid on eksisteerinud väike, ent võimas jõud, rahu ja õigluse kaitsjad - Rohelise Laterna salk. Intergalaktilist korda kaitsva vennaskonna liikmed kannavad supervõimetega sõrmuseid. Kui uus vaenlane Parallax ähvardab universumis valitseva tasakaalu hävitada, lasub Rohelise Laterna ja Maa saatus nende värskeima värvatu ja esimese inimsoost liikme, Hal Jordani (Ryan Reynolds) kätes.

Hal on andekas ja enesekindel testpiloot, kuid Rohelise Laterna liikmed ei pea kuigi lugu inimestest, kes pole iial kasutanud sõrmuse jõudu. Lisaks otsustavusele ja tahtejõule on Halil miski, mida ei ühelgi teisel salgaliikmel: inimlikkus. Kaaspiloodi julgustuse ja lapsepõlvearmastuse Carol Ferrise (Blake Lively) ning uute võimete ja hirmude ületamise abil võib Hal tõestada, et ta pole mitte üksnes võti Parallaxi alistamiseks, vaid ka kõigi aegade võimsaim Rohelise Laterna liige.
Action, Adventure, Romance,

No enne seda kui minna täna vaatama punast Ryan Reinoldsit, tuli ju lõpuks ära vaadata ka roheline Ryan, et saaks ikka aru kõigist vihjetest tema varasemale liibuvale kostüümile. Ja teate mis, ma tabasin end mõttelt, et Ryan on kui parem versioon Jim Carreyst. Kui Carrey on enamasti andekalt sarkastiline ja labane kumminägu, siis Reinolds on sama andekalt sarkastiline, ning tema naljad võivad küll olla ropud, kuid nad ei lähe labaseks.


Aga see film siis – väga tüüpiline lihtne, naiivne ja tühi koomiksi filmiversioon. Ma ei teadnudki, et see oli see film kui nüüdseks juba tütrekese vanemad kohtusid. Ja üleüldse oli see film küll täis tuntud nägusid ja nimesid (tükk aega võttis aega, et Mark Strongi ära tunda) kuid täiesti mõistetav, miks tal eriti edukalt ei läinud võrreldes teiste Marveli koomiksifilmidega – selle filmi lugu lihtsalt polnud väga kaasakiskuv ja kogu see Green Lanterni idee oli lihtsalt liiga jabur.

Nüüd võib rahulikult minna vaatama Deadpooli :).



No comments:

Post a Comment