kaader filmist

kaader filmist

Monday, February 15, 2016

Io che amo solo te/ I, who love only you



Film: Io che amo solo te/ I, who love only you (2015)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Homme on kahe noore inimese pulm, nad mõlemad on nii armunud ja nii õnnelikud. Kuid siis selgub, et kiriku laulja on haigeks jäänud, tuul on suunda muutnud ja peigmees ei suuda kuidagi öelda, et ta oma pruuti armastab ja selle pärast abielluda tahab. Järgnevad 24 tundi on täis pinevust, kahtlusi, saladusi ja armastust.
Comedy, Drama,

Päev enne pulmi, pruutpaar kohtub veel viimast korda preestriga ja peigmees on paanikas, et ta ei mäleta tõotust. Kuid preester rahustab neid, et nad ei peagi seda peast teadma, sest tema on ju see, kes selle ette loeb. Kuid miski on siiski nagu paigast ära. Ja siis muudab veel tuul ka suunda merelt mandrile ja ähvardab kõik rikkuda.

Ciara ja Damiano on juba aastaid koos olnud, kuid see on siiski viimane öö, kui nad on veel vallalised, seega … sellel ööl võib teha palju vigu ja muuta kogu tuleviku.

Ciara ema Ninella ja Damiano isa don Mimi on kunagi ammu olnud paar, kuid kui Ninella vend vangi läks sundis Mimi perekond ta Ninella maha jätma, kuid nüüd on siis nende lapsed abiellumas.

Damiano vend tuleb üle pika aja taas koju ja toob kaasa oma vägagi imeliku tüdruksõbra, keda keegi varem näinud pole.
 
Damiano ema teab väga hästi, et Ninella oli kunagi Mimi armsam ja et mees pole endiselt temast täielikult üle saanud, seega teeb ta oma uue sugulase elu nii ebameeldivaks kui võimalik.

Et siis palju segadusi ja paanikat ja põnevust ja absurdsust – ühesõnaga pulmad itaalia moodi! :).

Film on tehtud Luca Bianchini samanimelise raamatu järgi.

No comments:

Post a Comment