kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, December 9, 2015

Mad Max: Raevu tee



Film: Mad Max: Fury Road (2015)
Hinne: C
Sisukokkuvõte: Mad Maxi painab ta tormiline minevik ning ta usub, et parim viis ellu jäämiseks on üksi ringi liikuda. Sellegipoolest satub ta kokku kambaga, kes pagevad üle Tühermaa sõjamasinas, mida juhib karm Imperaator Furiosa. Nad põgenevad Tsitadellist, mida hoiab hirmuvalitsuse all Immortan Joe. Raevunud Sõjapealik kutsub kokku oma jõugu ning hakkab mässajaid halastamatult taga ajama ning konflikt paisub karmiks sõjaks.
Action, Adventure, Dystopia

Ma olen kindlasti näinud esimest Mad Maxi, kas ka kahte järgmise, selles ma kahtlen, kuid mida ma mäletan neist kõigist oli see, et Mel Gibson oli peaosas, oli pahur, sõitis ringi romula autodega ning riided olid tehtud reffidest ning ühele neist filmidest tegi muusika Tina Turner.

Ja nüüd siis see neljas Mad Max – see oli nagu lõputu muusikavideo, kus olid autod, mis võiks olla romula auto fännide märg unenägu, lõputu kihutamine, tagaajamine, tulistamine, võitlus. Selle düstoopilise maailma liidrid olid erilised, üks neist nagu Mel Gibsoni ja Darth Vaderi ristsugutis, teine nagu elevantmees ja kolmas oli lihtsalt friik. Millegi pärast oli pool elanikkonnast valged ja väärakad, teine pool oli pruuniks põlenud ja sandid ning siis oli mõningad traditsioonilist inimest (lasteemad ja Max).

Kiire, vali, rütmikas, julm ja visuaalselt võimas, kuid muidu vägagi imelik lugu.

No comments:

Post a Comment