kaader filmist

kaader filmist

Monday, December 28, 2015

Bare



Film: Bare (2015)
Hinne: C
Sisukokkuvõte: Nevadas elav noor naine kohtub hulkuriga, kes tutvustab teda naitevahelise armastusega, striptiisiga, narkootikumidaga ning nägemustega, mis näitavad talle, mis võib juhtuda, kuid salajased fantaasiad tõeks saavad..
Drama, Romance, LGBTQIA

Lugu on siis Sarahist (Dianna Agron) kes elab Nevada väikelinnas, kus kõik tunnevad kõiki ja kui sul just oma äri pole, siis saad sa tööd vaid toidupoes või sööklas. Ta elab koos emaga, kuid enamus öid magab ta oma isa vanas poes.

Tema senine töökoht on olnud toidupoes, kuid siis kaebab ta töökaaslane ta peale ja tal tuleb lahkuda. Esialgu ta ei räägi sellest emale, kuid kui asi välja tuleb aitab ema tal saada töökoha sööklas.

Ühel hommikul aga leiab Sarah oma isa vanast poest ühe naise, kes ei ole väga kaine. Sarah palub tal lahkuda, kuid naine jääb temaga rääkima. Pepper (Paz de la Huerta) sõidab mööda Nevadat ringi, teeb väikseid tööotsi siin ja seal ja sellesse linnakesse on ta sattunud, kuna ta on saanud tööd linnakese ligidal olevad stripibaaris baarmenina. Üheskoos lähevad naised Renosse õhtut veetma.

Tagasi tulles ei taha Sarah minna sööklasse ettekandjaks, seega läheb ta vaatama kas saaks tööd stripparina.

Sarahil on ka „poisssõber“ või siis ajutine „rahuldaja“ või kuidas iganes teda nimetada, kuid põhimõtteliselt, keegi kes teda enda omaks peab. Kui ta strippibaari tööd otsima läks, siis seda teadmisega, et ega kohalikud noored sinna nagunii ei tule, seega ei saa keegi teada, et ta seal töötab ja kuigi esialgu on ta laval tagasihoidlik, kuid pärast paar ninatäit pulbrit, tunneb ta end laval juba väga mugavalt.

Kuid ükski asi ei jää igavesti saladuseks ja head ajad saavad kord otsa. Sarahi jaoks oli see kui äratus, kui meeldetuletus, et kui ta tahab elada, tuleb tal lahkuda sellest väikelinnast, kus teda ootab vaid töö miinimumpalgaga või striptiis, või siis abielu ja laste sünnitamine.

Selline väike festivalidele sobilik film.

No comments:

Post a Comment