kaader filmist

kaader filmist

Monday, December 7, 2015

Angels of Sex / The sex of the Angels



Film: El Sexo de los àngeles (2012)
Hinne: A
Sisukokkuvõte: Tudeng Bruno armastab oma tüdruksõpra Carlat, kuid kui ta kohtub võitluskunstide õpetaja ja tantsija Raiga, muutub nende suhe. Brunole ootamatult tekivad tal Rai vastu tunded, kuid need ei muuda ta tundeid Carla suhtes. Kui aga Bruno ja Rai salajane suhe avalikuks saab, lööb Carla Bruno oma korterist välja. Kuid ta siiski ei taha nende armastusest loobuda. Ta nõustub, et Bruno võib Raiga edasi kohtuda, kuni tema ja Carla suhe jääb Raist puutumata. Selles kuumas armastuskolmurgas püüavad noored navigeerida seksuaalsete võimaluste, segaste tunnete ning avatud suhete vahel.
Drama, Romance, MFM

Ma leidsin selle filmi, kuna üks filmifanati oli pannud pilte sellest filmist oma kodukale ja mul tekkis huvi.

Lugu on ju lihtne ja film on hea. Lugu on siis Brunost, kes ühel pärastlõunal jääb oma tüdruksõbra ja tema vanematega kohtumisele minemata, kuna ta oli vaadanud tänavatantsijaid ja massis seistes püüti ta rahakotti varastada (mis õnneks ei läinud) kuid ta telefon kukkus maha ja läks katki, ning tal varas lõi ka tal kulmu katki ning lükkas ta pikali. Brunole tuleb appi üks tantsijatest, kes talle abi ja esialgset puhkuse kohta pakub. Puhkusekohaks on üks „kommuun“ kus kõik raskustes noored elavad kellegi puhkusel oleva rikka majas, omanike teadmata loomulikult. Hommikul tuleb politsei ja noored põgenevad. Bruno pakub Raile ulualust oma tuttavate juures.

Bruno tüdruksõber Carla töötab noorte ajakirja juures fotograafina. Nende ajakirja ähvardab sulgemine kui nad raha ei saa, kuid nad ise loodavad peagi suurema ajakirja poolt üles ostetud saada. Carla vanemad on rikkad ja Carla elab nende korteris. Ta vanemad pole väga õnnelikud Bruno üle ja õhutavad pidevalt Carlat temast lahku minema. Carla teab et ta vanemata abielu pole ideaalne, ta emal on depressioon ja isal on juba aastaid armuke.

Bruno kutsub Rai peole, kus tähistatakse Carla ajakirja edu ja niiviisi kohtuvad ka Carla ja Rai esimest korda. Kui Raiga kaasas olnud neiul paha hakkab läheb Rai teda koju viima, kuid unustab kiivrid üles korterisse ning Bruno läheb neid alla viima. Lahkudes Rai suudleb Brunot.

Bruno on segaduses, sest ta pole ju gei kuid samas …

Ühel päeval läheb Carla Brunole ujulasse vastu ning kui ta on juba piisavalt kaua riideruumi ukse taga teda oodanud, läheb ta sisse vaatama, miks ta ikka veel valmis pole ja näeb Brunot koos Raiga. Esimene reaktsioon on loomulikult šokk, järgneb viha, pettumus, raev … kuid Bruno vannub, et ta armastab Carlat, kuid ta vajab Raid kui sõpra, kuid Carla on talle tähtsam, seega ta lubab Carlale, et ei kohtu enam Raiga, kuid …

Carla viskab ta enda juurest välja, püüab teda unustada, viskab isegi ta riided välja, kuid kui Bruno tuleb ta juurde sinna jäänud raamatuid otsima, lepivad nad kokku, et Bruno jääb nende mõlemiga suhtlema, lihtsalt mitte samaaegselt. Esialgu kõik sujub, kuid siis hakkab see edasi tagasi pendeldamine Brunole halvasti mõjuma ja Rai tuleb Carlaga rääkima, et ta ei piiraks nende suhet. Esialgu Bruno ärritamiseks, nõustub Carla Raiga lõunale minema, kuid see õhtupoolik mis nad koos veedavad, muudab Carla ja Rai suhet. Neist saavad sõbrad.

Kõik kolm on koos õnnelikud, kuni poisid unustavad hetkeks ümbruse ja suudlevad Carla ees. Esialgu tõmbub Carla eemale, kuid läheb siis Raiga rääkima ning nad lõpetavad voodis.

Kui ennem oli Bruno ja Rai vahel saladus, siis nüüd on Rai ja Carla vahel saladus. Kuigi nad lubavad pidevalt, et nad räägivad ka Brunole, lükkavad nad siiski seda hetke pidevalt edasi, kuni Bruno leiab nad suudlemas.

Bruno läheb koos Raiga maamajja, kuid peagi läheb Rai Carlale järgi, sest ta näeb kui õnnetu on Bruno. Carla ja Bruno räägivad, lepivad ära, Rai aga otsustab, et ta ei saa nii suurele armastusele vahele segada ja lahkub, kuid Carla ja Bruno on otsustanud, et nad kumbki ei taha Raid kaotada, seega …

Need kolm noort näitlejat: Carla (Astrid Berges-Fisbey ’Kariibimere piraadid: Võõrastel vetel’), Rai (Alvaro Cervantes ’Kolm sammu taevast kõrgema’) ja Bruno (Lorenc Gonzalez ’Grand Hotel, Velvet’) on suurepärased, lugu on ju lihtne ja armas. Jah ma usun et nii mõnigi vaatab seda nina krimpsutades, kuid mulle meeldis.

No comments:

Post a Comment