kaader filmist

kaader filmist

Thursday, December 17, 2015

Homaar



Film: The Lobster (2015)
Hinne: C-
Sisukokkuvõte: Filmi tegevus toimub düstoopilises lähitulevikus, kus üksikuid inimesi arreteeritakse ning viiakse elama hotelli. Hotellis peavad nad leidma 45 päeva jooksul endale kaaslase. Kui neil kaaslase leidmine ei õnnestu, muudetakse nad loomadeks ning lastakse metsa lahti.
Comedy, Romance, Dystopia, Pöff

Et siis David (Colin Farrell) läheb peale lahutust koos oma koeraga (tema vend) hotelli, mis on rohkem nagu suve-, koonduslaager täiskasvanutele, kus neile tuletatakse vägagi piltlikult meelde, et inimene pole loodud üksinda elama. Üksikutele korraldatakse tantsuõhtuid, spordiüritusi. Mõned üksikud teesklevad mõnda erilisust, et sobituda mõne kindla üksikuga, mõni ei pea pingele vastu ja hüppab aknast alla. Õhtuti käivad üksikud metsas metsikuid üksikuid uinutipüssidega taga ajamas. Iga tabatud üksiku eest saavad nad lisapäevi hotellis olemiseks.
 
Davidiga sama aegselt jõudsid hotelli ka Lonkav mees (Ben Whishaw), S’i susistav mees (John C. Reilly), Südametu naine (Angeliki Papoulia), Küpsisenaine (Ashley Jensen), Ninaverejooksuga naine (Jessica Barden) ja Ninaverejooksuga naise parim sõbranna (EmmaEdel O’Shea)

Esimesena sellest grupis leiab paarilise Lonkav mees, kes teeskleb ninaverejooksu. Siis sobitub David Südametu naisega, kuid lõpuks ei lähe tema teesklemine ikkagi läbi ja seega satud David metsa, metsikute üksikute juurde. Üksikute juht (Lea Seydoux) ja tema adjutant Üksik ujuja (Michael Smiley) õpetavad Davidile, mida peavad metsikud Üksikud tegema, et ellu jääda.

Metsas kohtub David Lühinägeliku naisega (Rachel Weisz) kellega neil on väga palju ühist, kuid metsikutel üksikutel on keelatud omavahel suhelda ja igasugune romantika on rangelt keelatud ning keelust üleastujaid karistatakse väga rängalt. Kuid süda ju ei küsi, millised on reeglid, süda tahab seda mida tahab.

Davidil ja Lühinägelikul naisel on plaan põgeneda kuid …

See oli üks kuradi haige lugu!

No comments:

Post a Comment