kaader filmist

kaader filmist

Friday, August 28, 2015

Suvepuhkus



Film: Vacation (2015)
Hinne: F (EVL)
Sisukokkuvõte: Järgmine põlvkond Griswolde on jälle tegudel. New Line Cinema filmis „Suvepuhkus“, mille peaosades on Ed Helms („Pohmaka“ filmid) ja Christina Applegate („Legend Ron Burgundyst“ filmid), asub perekond teele järjekordse õnnetu seikluse poole. Film on Jonathan Goldsteini ja John Daley lavastajadebüüt.

Isa jälgedes käiv täiskasvanud Rusty Griswold (Helms) tahab väga, et perekond ühiselt aega veedaks ning üllatab oma naist Debbiet (Applegate) ja nende kahte poega läbi riigi kulgeva reisiga Ameerika „kõigi perede lemmiklõbustusparki“ Walley Worldi.

Lisaks on ekraanil Leslie Mann („Kättemaks kõrgetel kontsadel“) Rusty õe Audrey rollis; Chris Hemsworth („Thori“ filmid) Rusty ärritavalt eduka õemehe Stone Crandalli rollis; ning Skyler Gisondo („Öö muuseumis: Hauakambri saladus“, „Hard Sell“) ja Steele Stebbins („Kummituste maja 2“), kes mängivad Rusty poegi Jamesi ja Kevinit. Chevy Chase ja Beverly D’Angelo taastavad oma rollid Clark ja Ellen Griswoldina esialgsetest „Puhkuse“ komöödiatest.

Goldstein ja Daley („Vastikud ülemused“, „Taevast sajab lihapalle 2“) kirjutasid stsenaariumi, tuginedes John Hughesi loodud tegelastele.
Comedy, Misery
 

   
 
 

No comments:

Post a Comment