kaader filmist

kaader filmist

Monday, August 10, 2015

Kingitus



Film: The Gift (2015)
Hinne: D
Sisukokkuvõte: Võiduratsutajast Simoni ellu tungib inimene kaugest minevikust – kunagine klassikaaslane Gordo. Ta on sõbralik ja veidi kohmakas mees, kellel on palju veidrusi.

Kuni kohtumiseni klassikaaslasega on Simon ja tema noor naine Robyn pidanud enda elu ideaalseks, kuid Gordo teeb noorpaari elus omad korrektiivid.
Thriller, Horror

Kingituse sisu võib lühidalt kokku võtta järgmiselt – Karma is a bitch and then she comes back to bite you in ass ja What goes aroung comes around.

See „psühholoogiline“ õudus film on siis abielupaarist, kes kolivad Chicagost Los Angelesse, kus on mehe uus töökoht ja kust ta ka pärit on. Mööblit ostes kohtuvad nad mehe kunagise koolikaaslasega, kes on äärmiselt sõbralik ja saadab neile ka koheselt soolaleivaks pudeli veini ja tuleb pea iga päeva päevasel ajal, kui mees on tööl, naist külastama ja siis ka õhtusöögile ja saadab teisigi kinke ja muutub ühe rohkem pealetükkivaks ja tüütavaks. Kui mees abielupaari siis endale külla kutsub, otsustab abielupaar talle küll külla minna, kuid teha talle selgeks, et ta on liiga tüütuks muutunud. Samas naine ei tunne end väga mugavalt, et ta peab kedagi solvama ja neist eemale lükkama.

Kuid see kutsumata külaline, kes pidevalt kinke saadab hakkab nüüd oma kinke tagasi tahtma ja kui ka pere koer kaduma läheb, on naisel juba üsnagi kõhe üksi kodus olla. Kuid siiski jätab külaline neid rahule … kuni nagu juhuslikult tuleb välja, et mehel on koolis vägagi meelejääv kokkupuude külalisega olnud. Seega hakkab naine uurima, mis tegelikult juhtus. Kuna ta oma mees midagi ei räägi, siis otsib naine üles teise osalise selles sündmuses ja tasapisi hakkab lahti rulluma mehe tegelik olemus ja tema tegelik suhe külalisega. Kuid külaline on aastatega õppinud ja tema kättemaks on vägagi salakaval.

See polnud eriti õudus ega triller ega ka psühholoogiline õudus, ta tahtis seda kõike olla ja paar korda pandi ka kinokülastajad võpatama, kuid … nõrk, head näitlejad, kuid lugu oli nõrk.

No comments:

Post a Comment