kaader filmist

kaader filmist

Thursday, August 6, 2015

Seksiteraapia



Film: The Little Death/A Funny Kind of Love (2014)
Hinne: A
Sisukokkuvõte: Väike surm on tõsiselt originaalne komöödia seksist, armastusest, suhetest ning tabudest. Selles mitmest loost koosnevas filmis piilume me väljastpoolt täiesti tavalistena näidavate paaride magamistubadesse. Siin on naine, kellel on ohtlik fantaasia ning tema partneril on rakse tema soovi täita. Mees, kellel on afäär ta oma abikaasaga ilma tolle teadmata. Paar, kes püüab oma suhet koos hoida pärast seda kui nende eksperiment kipub käest minema. Naine, kes suudab tõelise rahulduse saavutada vaadates abikaasa piinu. Kõnekeskuse töötaja kes peab ühel ööl vahendama kõnet seksiliinile. Ning üks segadust tekitavalt kena naaber, kes nendega kõigiga kokku puutub. Seksiteraapia uurib, miks me tahame seda mida me tahame? Kui kaugele me oleme selleks valmis minema? Mis on selle hetkelise ekstaasi tagajärjed?
Comedy

Seksiteraapia, Väike Surm, Naljakas armastus on üks ÜLIMALT HEA komöödia.

Kohe näha et Austraalia film, sest siin lahatakse seda teemat väga vabalt, ülimalt naljakalt, kuid mitte maitsetult kõike naljaks pöörates.

Wikipeedias on vägagi pikk nimekiri kõikidest neist imelikest asjadest mis inimesi erutavad seksuaalselt, selles filmis käsitletakse neist vaid mõnda, mõned neist tavalisemad/tuntumad – jalafetish, BDSM, rollimängud – ja mõned erilisemad – pisarate nägemine, magava inimese jälgimine. Kuid kõigil on üks ühine joon - tavaliselt ei julgeta oma partnerile rääkida, mis on see mis neid tõsiselt erutab, ning kui siis julgetakse, siis kas minnakse asjaga liiga kaugele või on kergem fantaasiast loobuda enne kui see suhte täielikult rikub.

Kõik need lood on kuidagi moodi üksteisega seotud ja imelikul kombel on neil kõigil ka üks naaber :).

Lisaks väga andekale sisule ning suurepärastele näitlejatele on filmil ka suurepärane muusikavalik.

Minge kindlasti vaatama, saate südamest naerda.


No comments:

Post a Comment