kaader filmist

kaader filmist

Friday, August 7, 2015

Fantastiline nelik



Film: The Fantastic Four (2015)
Hinne: D
Sisukokkuvõte: FANTASTILINE NELIK on kaasajastatud versioon Marveli algupärasest ja kõige pikaealisemast superkangelaste meeskonnast. Filmi keskmes on neli noort autsaiderit, kes teleporteeritakse ohtlikku alternatiivuniversumisse, mis muudab nende füüsilist vormi jahmataval moel. Nüüd, mil nende elud on pöördumatult muutunud, peavad tiimi liikmed õppima oma uusi võimeid ära kasutama ning tegema koostööd, et päästa Maa endise sõbra käest, kellest on saanud vaenlane.
Action, Fantasy, MARVEL
 
Miks, oo miks ometi oli vaja see film teha? Kuidas sai MARVEL kes on järjest ekraanile paisanud rea suurepäraseid koomiksite filme, mis nõretavad naljast ja põnevusest ja madinast, tuua vaatajateni sellise veniva ja igava ja absoluutselt imeliku ja pooltoore uusversiooni varem vändatud fantastilisele nelikule?

Eile lihtsalt oli kehvade filmide õhtu.
 

2 comments:

  1. Vastus selle kuidas Marvel sai sai sellise filmi ekraanile tuua on tegelikult väga lihtne :)
    Tegu on Fox stuudio filmiga, mis tehti ainult sellepärast, et litsents tagasi Marveli stuudio (Disney) kätte ei läheks. Peaaegu kõik ülejäänud Marveli filmid valmivad Marvel stuudio ja Kevin Feige kontrolli all. "X-Men'ide", viimaste "Spider-Man'ide" ja "Fantastic Four'i" taga on aga absoluutselt teised tegijad.

    Lisaks toimus "TFF" kulisside taga palju väga segaseid asju - Marvel keeldus filmi toetamast, võtteplatsil oli palju probleeme ning Matthew Vaughn olevat suure osa filmist stuudio nõudel ümber filminud.

    ReplyDelete
  2. Et siis ühesõnaga "Me ei oska teha, aga teile ka teha ei anna." Kahju!!!

    ReplyDelete