kaader filmist

kaader filmist

Tuesday, August 25, 2015

Hitman: Agent 47

Film: Hitman: Agent 47 (2015)
Hinne: C+
Filmi lühikokkuvõte: Maailma ühel edukamal videomängude sarjal põhinev “Hitman: Agent 47” on terav action-film geneetiliselt täiustatud professionaalsest palgamõrtsukast (Rupert Friend), keda tuntakse ainult tema kaelal ilutseva triipkoodi kahe viimase numbri järgi - 47. Mehe uusimaks sihtmärgiks on Katja (Hannah Ware), salajaste ja ohtlike jõudude eest põgenev noor naine, kes ise ei aimagi, miks teda jälitatakse. Missiooni käigus selgub mõndagi üllatavat nii võimeka agendi kui tema saagi kohta, kui mõlemad liiguvad vastu kokkupõrkele oma minevikuga. Jälitajaid juhtiva John Smithi (Zachary Quinto) võimeid arvestades hakkab seni alati võitmatuks jäänud 47 kahtlema, kas tema mäng võib olla mängitud.
Action, Crime, Thriller

Kuigi ma ei tea esimest Hitmani filmi, mis tehti aastal 2007 ja ma ei tea ka, kas enne oli film ja siis tuli mäng või tehti esmalt mäng ja siis tuli esimene film ja siis teine ja tegelikult pole ka vahet, sest kuigi ma tavaliselt ei kipu vaatama selliseid padruneid raiskavaid, liiklusvahendeid lõhkuvaid, maju lammutavaid ja inimesi nagu kärbseid tapvaid filme, siis see polnudki väga paha film. 
 
Poolteist tundi läks väga kiiresti, kordagi ei tekkinud tahtmist peast kinni haarata ja oiata 'Mehed, kas te teate et on olemas selline asi nagu gravitatsioon!' sest kuigi füüsika seadusi rikutakse siin filmis pidevalt, ei ole need rikkumised labased ja nõmedad, need on kiired ja professionaalselt tehtud ja neid on nauding vaadata. Kahju on, et kõik mis on treileris ei jõudnu filmi, kuid äkki jõuavad need järgmisesse ossa? Hitman: Agent 48 äkki? Aga igatahes on nüüd teada, miks Spock nii tuim on :)!


No comments:

Post a Comment