kaader filmist

kaader filmist

Friday, September 20, 2013

The East

Film: The East (2013)
Filmi vaatamise põhjus: näiteljad – Brit Marling, Alexander Skarsgard
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Eliit eradetektiivide firma edukas agent saadetakse missioonile segunema anarhistide grupiga, kes on tuntud oma rünnakute poolest suurfirmadele. Kuid agent leiab, et tema prioriteedid muutuvad kui ta sõbruneb grupi liikmetega ning armub nende karismaatilisse liidrisse.
Drama, Environmental, Crime

Seda filmi olin ma juba pikka aega oodanud ja nüüd lõpuks on ta ka ära vaadatud.

Minu filmi vaatamise põhjuseks on näitlejad mitte Eco-Terrorismi või Eco-Terroristide vastu. Sellest saate huvi korral rohkem lugeda Wikipediast.
Aga film ise oli ju hästi tehtud ja näitlejad hästi valitud – Brit Marling (Another Earth, Arbitrage, Sound of My Voice – selles filmis õppis ta viipekeele selgeks); Alexander Skarsgard (What Maisie Knew, Disconnect, Melancholia, True Blood); Ellen Page (Juno); Toby Kebbell (Rock n Rolla) ja Shiloh Fernandez (Syrup) – kõik noored ja kõik andekad.
 
Jah filmi teema on tähtis, suurfirmad hävitavad loodust ilma südametunnistuse piinadeta ning ravimifirmad mürgitavad meid, kuid kas selle vastu tuleb just samamoodi võidelda kui nemad seda teevad … eks igaüks otsustab ise.

No comments:

Post a Comment