kaader filmist

kaader filmist

Monday, July 29, 2013

What Maisie Knew

Film: What Maisie Knew (2012)
Filmi vaatamise põhjus: Alexander Skarsgård
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Mida Maisie teadis on tänapäevane versioon klassikalisest Henry Jamesi samanimelisest novellist. Seekordne tegevust toimub New Yorgis ja kogu lugu keerleb ümber seitsme aastase Maisie, kes on keset hooldusõiguse võitlust. Tema ema on vananev rohitäht Susanna (Julianne Moore) ning isa on Londonist pärit kunstimüüja Beale (Steve Coogan).
Drama

Kuskil üle aasta tagasi, kui sai teatavaks, et Alexander on tegemas filmi Mida Misie teadsi, võtsin ma ette ka Henry Jamesi raamatu, et saada teada, millest käesolev film võiks rääkida.

Raamat oli huvitav. Lugu sellest kuidas suurmaailma daam ja tema abikaasa lähevad lahku ja ei suuda kuidagi otsustada, kelle juurde laps peab jääma. Mängu tulevad lapsehoidjad, uued abikaasad ja tüdruku omad soovid. Täpselt selline lugu mida on väga lihtne tänapäeva ühiskonda ümber tuua.

Ja film oligi väga hea raamatu kaasaegne tõlgendus. Näitlejatöö oli väga hea, eriti armas on Alexandri ja väikese Onata vaheline side.









Ma loodan, et see film jõuab ka meie kinno, sest Põhjanaabritel on võimalus seda filmi vaadata juba eelmisest nädalast saati.

No comments:

Post a Comment