kaader filmist

kaader filmist

Friday, September 27, 2013

Don Jon

Film: Don Jon (2012)
Vaatamise põhjus: Josph Gorgon-Levitt
Hinne: B+
Filmi lühikokkuvõte: Jon Martello (Joseph Gordon-Levitt) on nägus seelikukütt. Mees on nii osav murdja, et sõbrad kutsuvad teda tunnustavalt Don Joniks, kuna tema skoorimisvõime on lihtsalt imetlusväärselt muljetavaldav - ta suudab mängleva kergusega 10-palliseid tšikke rajalt maha võtta. Igal nädalavahetusel.

Hoolimata tohutust menust lihast ja luust naiste seas on Jonil üks väike salapahe: ta on lootusetult sõltuvuses netipornost. Ka kõige kuumem voodikaaslane ei suuda talle pakkuda sellist taevalikku õndsust nagu internetiavarustes vohav porr. Seda seni kuni ta kohtub Barbaraga (Scarlett Johansson), iseteadliku noore naisega, kes osutub meistermurdjale parajaks väljakutseks..
Comedy, Drama

Mis ma oskan öelda – OMMFG This is soh mhuhch fhuhn!

Saab naerda, saab punastada, saab karp lahti uskumatult vaadata. Tõsiselt! See pisike poiss seriaalist Kolmas Kivi Päikesest on … on meheks saamas :D Deem see oli hea film. 

Head näitlejad – no Gordon-Levitt ise oli super. Scarlett Juhansson – mullipuhuv tibi, ülevõlli korrektne kehastus. Julianne Moore – tema on muutumatult hea. Tony Danza – kes teist ei tea see mees on, siis otsige üles selline peresari nagu Who’s the Boss? kus ta mängis koos Alyssa Milanoga, kuid deem, ta oma wife-beater särgiga oli tõsine klišee itaalia pereisast :). Brie Larson – ma arvasin et talle oligi antud vaikiv tekstisõnumeid saatev roll, kuid lõpuks ütles temagi paar sõna.
Aga filmi lõpu poole kui Julianne räägib Josephile, kuidas porri vaatamine on ühepoolne armastus ja ta ei hakkagi kunagi tegelikku seksi nautima, kui ta ei kaota ennast oma kaaslasesse, vaid jääb endiselt ootama seda, mida ta on näinud ekraanil toimumas, meenus mulle, et alles hiljuti ma lugesin ühte üsnagi sarnast postitust, kuid see käis armastusromaanide kohta – Seks armastusromaanides on suhetele halb? By Viivika. Et siis naistel on armastus ja erootika romaanid ja meestel on neti porr, mis kergitavad nende ootused nii kõrgele, et kumbki pool ei suuda üksteisele pakkuda seda, mida nad otsivad. Ja kui keegi julgeb veel mulle öelda, et ära loe neid sopakaid armastusromaane, siis ma tean mida vastu öelda! hahahahahah
Seansi lõppedes kuulsin ma tahtmatult pealt kahe mehepoja vestlust – „Kuidas siis meeldis?“ „Äh, ei tea, magasin suurema osa filmist maha! Hahahahaha! Alles ärkasin! Hahahahah!“ mõlemad poisid olid kinos koos tüdrukutega, üks neist tuli juba sisse suure pravaadoga (siis see magaja) – ilmselt esimesel kohtingul ja tahtis muljet jätta. Ja siis selline film! Üks kahest kas tal oli väga piinlik, et võttis tüdruku kaasa sellist filmi vaatama, või oli filmi sisu talle liigagi tuttav ja ta tahtis endale tõestada, et tema ei ole ju selline netiporri sõltlane, tema on karvase rinnaesisega mehepoeg ja tema midagi sellist ei tee. Sorry noormees, meid sa küll ära ei petnud - hahahahaaha
 
Aga tõsiselt, film oli hea. Ja lõpetuseks filmimuusikat – ja onju Joseph näeb siin filmis välja kui Marky Mark (Mark Wahlberg)

No comments:

Post a Comment