kaader filmist

kaader filmist

Friday, October 5, 2012

Raha võim

Film: Arbitrage (2012)
Vaatamise põhjus: Richard Gere ja Brit Marling
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: Robert Miller (Richard Gere) on karismaatiline aferist ja geniaalne armastaja. Ta on harjunud, et voodis ootab teda alati kas abikaasa või armuke, kes talle aeg-ajalt skandaale korraldavad. Suurt raha teenib suurettevõtja aga õhku müües, kuid ühel hetkel hakkab mehe äri allamäge minema. Robert püüab meeleitlikult oma riskifondi suurpangale müüa, enne kui mahhinatsioonid ilmsiks tulevad. Ootamatud sündmused ja totrad eksimused sunnivad teda astuma meeleheitlikku sammu.

Kui te soovite teada, mis on saanud filmi Pretty Woman tegelastest 20 aastat hiljem – minge vaatama filmi Arbitrage. Noh jah Julia Roberts on vahetatud välja Susan Sarandoniga, kuid see ei muuda lõpptulemust :).

Kuid muidu – mitte just kõige õnnestunum linateos. :(

Mul on hea meel, et Brit Marling ei pidanud seekord ise kirjutama ja lavastama filmi, et ekraanile pääseda, kuid kui võrrelda tema filmi Another Earth  ja seda, siis Another Earth oli palju parem.
Ma ei tea, kas meie ekraanidele on taas hakanud imbuma odavamad versioonid filmidest, kuid viimasel ajal tulevad meelde need ajad, kui meie kinodesse jõudsid filmid, kus lisaks näitlejatele oli näha ka mikrofone ekraani ülaservas ning abitöölisi valel hetkel. Millest selline mõte – From Rome With Love puhul oli mikreid ekraani ülaservas piisavalt tihti, et kui vannitoa peeglist oli näha piilumas ühte näitlejat, arvasin ma tõega, et see oli hoopis eksinud abitööline :). Ja käesolevas filmid, Raha võim, oli väga halba tööd tehtud Susan Sarandoni tätoveeringute varjamisega. Pisiasi, kuid ma ei usu, et selliseid pisiasju peaks ekraanile jõudma, kui pole just tegu odavama versiooniga. :(

Aga lõpetuseks ... :)

No comments:

Post a Comment