kaader filmist

kaader filmist

Monday, November 5, 2018

To All the Boys I’ve Loved


Film: To All the Boys I’ve Loved (2018)
Hinne: C
Lühikokkuvõte: Lara Jea n Covey on kunagi kirjutanud kirjad kõigile neile poistele, keda ta kunagi armastanud on ja need kirjad ei tohiks kunagi adressaatideni jõuda. Seda siis päevani, kui kirjad saadetakse välja. Peagi on ta elu üks suur tohuvapohu, kui ta kunagised silmarõõmud ükshaaval ta ette astuvad ja temalt vastust nõuavad.
Romance, YA, Comedy

Tegu on samanimelise raamatu ekraniseeringuga (RR).

Aga mida filmi kohta öelda – vägagi tüüpiline YA lugu – nähtamatu tüdruk, kellel on tunded tema naabripoisi ja ta kunagise parima sõbranna poisi ja veel paari meessooesindaja vastu. Kui siis ühel hetkel need poisid saavad teada tema tunnetest, peab ta otsustama – ta naabripoiss on ta vanema õe endine poisssõber ja ta ei taha talle seletada selle kirja sisu, seega valib ta kahe halva vahel parima ja suudleb naabripoisis ees oma endise sõbranna endist poissi. Poiss haarab võimalusest sedasi oma endist tüdruksõpra kadedaks ajada ja seega teevad nad kokkuleppe, et mängivad paari, kuni vaja.

Kuid see mis esilagu algas kui mäng muutub peagi millekski enamaks, neile mõlemile, kuid kumbki ei taha seda tunnistada, seega on Lara pigem nõus nende mängule lõpu tegema, kui haiget saama.

Kuidas kõik lõppeb võite isegi aimata. Võtke eeskujuks kasvõi klassika 16 küünalt, või hiljutised DUFF või Kissing Booth. Tore noorte armastuslugu aga ei midagi erilist.

No comments:

Post a Comment