kaader filmist

kaader filmist

Tuesday, June 5, 2018

The Kissing Booth


Film: The Kissing Booth (2018)
Hinne: C
Sisukokkuvõte: Kui Elle Evans (Joey King), kenake neiu, kes pole veel kunagi suudelnud, otsustab kooli kevadisel karnevalil korraldada suudluste kioski, leiab ta end üllatuslikult suudlemas oma salajast armastust ja ülimat pahapoissi, Noah Flynn (Jacob Elorid). Sädemed lendavad, kuid sellega seondub väike probleem: Noah on Elle parima sõbra, Lee (Joel Courtney), vend ning nad on oma sõprusvandega ammu kinnitanud, et kõik lähisugulased ei tule armumängudes kõne allagi. Elle elu keeratakse pahupidi, kui ta mõistab, et ta peab tegema valiku: kas järgida reegleid või oma südant.
Romance, Comedy, YA
 
Lühidalt selle filmi kohta, võtke paari aasta tagune The Duff ja paari aastakümne tagune Some Kind of Wonderful ja saategi selle filmi.

Et siis selline tüüpiline Ameerika teismeliste lugu, kus tüdruk ja poiss on imikueast saati olnud sõbrad ja poisi vanem vend on alati taustal olnud, kuid alati, kui tüdrukul on probleemid on vanem vend appi tulnud. Noh nüüd ei ole nad enam lapsed, nad on teismelised ja lisaks kasvuspurdile on ka hormoonid möllama löönud ja nii Elle kui ka Noah on märganud üksteist. Aga soprad evaheline kokkulepe on Ellele tähtis.

Aga kui siis kevade karnevali suudluse kioskis satub silmaside taga oleva Elle huulte vastu Noah … Nagu ikka Noah, kes on vanem, on tuntud selle poolest, et kõik neiud ta jalge ette langevad, või ta huultele komistavad, kuid Elle ei ole see närtsiv lilleke, kes itsitab iga asja peale mida Noah ütleb ja lepib oma kohaga pikas vallutuste reas, Elle tahab olla eriline, seega ei lase ta ka Noahil niiväga kergesti end vedada oma tavalistesse kohtingu kohtadesse ja kui talle midagi ei meeldi, siis ütleb ta selle ka välja. Kuid seda tuleb pere eest salajas hoida, seega satuvad nad loomulikult naljakatesse situatsioonidesse.

Kui nad siiski lõpuks Leele vahele jäävad, on Lee loomulikult solvunud, kuid poiste ema (Molly Ringwald) räägib Ellega ja tasapisi silutakse kõik probleemid sirgeks. Lee ja Elle tähistavad oma sünnipäeva koos ja Noah läheb ülikooli, kuid elu läheb edasi ja esimene armastus jääb alati kõige kallimaks.

Selline lihtne humoorikas film täiskasvanuks saamisest ja esimesest armastusest, mis on saanud inspiratsiooni Beth Reekles'i samanimelisest raamatust.

No comments:

Post a Comment