kaader filmist

kaader filmist

Friday, November 16, 2018

Fantastilised elukad :Grindewaldi kuritööd


Film: Fantastic beasts: The Crimes of Grindewald (2018)
Hinne: B
Lühikokkuvõte: Esimene film lõppes vägeva musta võluri Gellert Grindelwaldi (Johnny Depp) vahistamisega MACUSA (Ameerika Ühendriikide võlurikongressi) poolt, tänu Newt Scamanderi (Eddie Redmayne) kaasabile. Kuid nüüd on Grindelwald viinud oma ähvarduse täide ja põgenenud vanglast, et asuda koguma endale järgijaid, kes ei aimagi ta tegelikku plaani: viia läbi puhtavereliste võlurite ülestõus ning asuda kõigi lihtsurelike üle valitsema.

Selleks, et Grindelwaldi takistada, palub Albus Dumbledore (Jude Law) abi oma endiselt õpilaselt Newt Scamanderilt. Too annabki nõusoleku, aimamata, millised ohud ees varitsemas on. Üha enam lõhenevas võlurite maailmas kehtestatakse piire ning pannakse proovile ka lähimate sõprade ning pereliikmete ustavussidemed.
Action, Fantasy, Romance, Drama

Ei ma ei ole lugenud seda lühilugu, millest inspireerituna on see film tehtud, seega ma ei tea, kui palju J.K. Rowlingu mõttest filmi jõudis ja palju on lavastaja fantaasia.

Aga visuaalselt on see üks hea film, kuid sisult on ta veel tühjem kui esimene osa oli. Põhimõtteliselt on see üks suur õnnetute armastuste lugu. Neid liite on seal suisa kolm. Ja siis on seal taustaks see kuidas otsitakse Credencet ja kuidas tema otsib seda, kes ta tegelikult on. Ja kui arvestada selle infoga, mis tuli välja Credence juurtega, siis peaks ka Harry olema mingitpidi Dumbeldore hõimlane.

Et siis visuaalselt hea film, mis ei paku sisuliselt palju, kuid ka see vähene tekitab küsimusi.

No comments:

Post a Comment