kaader filmist

kaader filmist

Thursday, November 29, 2018

Sisters vennad


Film: The Sisters Brothers (2018)
Hinne: B
Lühikokkuvõte: Oregon. 1851. Vennad Eli (John C. Reilly) ja Charlie Sisters (Joaqun Phoenix) palgatakse otsima ja tapma kullakaevajat, kes varastas nende bossi tagant. Nagu arvata võib, ei lähe kõik sugugi plaanipäraselt.
Crime, Adventure, Western

See on üks jabur lugu kahest vennast, kahest väga jutukast vennast, kes on valmis ka väiksemagi ässituse ajel relvad ja rusikad käiku laskma. Kogu lugu keerleb ühe tegelase leidmise ümber. Kogu selle teekonna jooksul kohtuvad nii vennakesed kui ka tagaaetavad eradetektiiv ja keemik, igasuguste loodusjõududega, mis oleks nõrgemad tegelased tagasi pöörduma sundinud. Kuid mitte meie vennakesi. Vahet pole, kas poeb Madam Octa Herr Crepsely suhu, et sinna oma pesakond muneda, või ründab karu vennakeste hobuseid, nemad rühivad endiselt edasi oma sihtmärgi poole.

Siin on huumorit, on draamat, on igavaid kohti ja on põnevaid kohti ja Reilly, Phoenix ning Gyllenhaal näitavad end oma parimast küljest. Mul on kahju, et Hauerile on ainult pildis, mitte tekstis, kuid hea oli teda näha ikkagi.

Hea film suhetest ja Metsiku Lääne karmist elust.

No comments:

Post a Comment