kaader filmist

kaader filmist

Monday, November 4, 2013

The Way Way Back

Film: The Way Way Back (2013)
Filmi vaatamise põhjus: Hea treiler
Hinne: B+
Filmi lühikokkuvõte: Arglik 14 aastane Duncan sõidab koos ema ja ema uue käsutama kippuva poisssõbraga ning tema tütrega. Duncan pole just väga kergesti seltsiv, kuid ta leiab ootamatu sõbra Owenis, kohaliku veepargi juhatajas.
Drama, Romance

Et siis sama stuudio film, kes tegid ka sellised täiskasvanuks saamise komöödiad nagu Little Miss Sunshine ja Juno. Lisaks samale stuudiole on selles filmis ja Little Miss Sunshine filmis mõningad samad näitlejad – Steve Carell ja Toni Collette.

Ok, nüüd filmist endast ja pärast taas näitlejatest.

Lugu on ju väga tore, selline armast täiskasvanuks saamise lugu – suvi mis muudab lapse noormeheks (esimene töö, esimene armumine, esimene suudlus, palju muid esimesi asju). Mõnus suvituslugu. Eks sellised esimesed pikemad väljasõidud uues suhtes olevatele inimestele on alati kriitiliselt tähtsad ja on ka selles loos – 24 tundi olla koos ja mängida peret, on ju ikkagi midagi muud kui käia kohtamas kord või paar nädalas. Sellistes situatsioonides näitavad inimesed nii oma parimaid kui ka halvimaid külgi.

Aga nüüd tagasi näitlejate juurde.
Alustame noortest – Liam James ja Anna Sophia Robb. Liam on täpselt selline nagu kõik teised 14-16 aastased teismelised, keha on korraga liiga pikaks veninud ja ta ei ole veel sellega harjunud, ta ei ole kindel ei oma tegudes ega sõnades, kuni tema kõrvale ilmub keegi, kes ei käitu temaga kui lapsega vaid kui täiskasvanuga. Teda oli nauditav vaadata ja mul on tunne, et sel poisil on tuleviku.
Anna Sophia Robb – teda olete näinud varem Charley Shokolaadi vabrikus ja surfifilmis Soul Surfer – andekas noor neiu.

Täiskasvanutest siis nagu juba öeldud sai olid Steve Carell (kes ei tee selles filmis mitte ühtegi nalja), Toni Collete (Muriell’s Wedding,  Menatal), Allison Janney (Struck by Lightning), Sam Rockwell (Moon),  Amanda Peet (The Whole Nine Yards) ning ka filmi lavastajad ning loo autorid Nat Faxton ja Jim Rash. Väga hea ja väga tugev näitlejate park!

 

Üks väga hea film!

No comments:

Post a Comment