kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, August 14, 2013

Struck by Lightning

Film: Struck by Lightning (2012) 
Vaatamise põhjus: Chris Colfer
Hinne: B++
Filmi lühikokkuvõte: Keskkooliõpilase meeleheitlik püüd põgeneda oma kodulinna elanike idiootsuse eest, paneb teda leidma kõikvõimalike viise, kuidas peale kooli lõppu kolida New Yorki, minna oma unistuste ülikooli ning teha oma eluga midagi muud kui elada oma joodikust ja lahutatud ema majas. Oma unelmate poole püüdlemiseks kasutab ta ka väljapressimist, et kogu ta keskkooli õpilased esitaksid oma töid tema asutatud kirjandusajakirja, ning lõpuks saab ta ka teada kuidas on tunne olla midagi saavutanud. Kas ta saab oma unemate ülikooli? Ka sa saavutab oma elu eesmärgid ja jätab endast maha jälje?
Comedy, Drama

Minu filmi vaatamise põhjus on Chris Colfer. Kas teie teate kes on Christopher Paul Colfer? Kas te olete näinud noorte muusikali sarja Glee? Kas te teate Kurt Hummelit, seda pisikest kileda häälega gei poissi? Vot tema ongi Chris Colfer. Ja Struck by Lightning on tema esimene film. Tema esimene film mille ta on ise kirjutanud.

See on selline väikse eelarvega, väga heade näitlejatega ja väga hästi tehtud film. Tõsiselt! Näitlejatest on siin Rebel Wilson, Allison Janney, Dermont Mulroney, Polly Bergen, Sarah Hyland, Ashley Rickards, Christina Hendricks ja paljud teised. Nii mõnegi suurema nimega lavastaja filmid on palju kehvema kvaliteediga ja looga. Kuid see film on toreda looga, hea kaameratööga ja veelkord heade näitlejatega.

 Positiivne film, võib-olla mitte nii õnnelikust loost.

Selle filmiga meenub kohe üks teine tore noorte sari, mille peategelane ka selles filmis kaasa lööb, ja sarjaks on MTV sari AWKWARD. ja näitlejanna on Ashley Rickards.

No comments:

Post a Comment