kaader filmist

kaader filmist

Sunday, November 17, 2013

Peaaegu täiuslik


Film: Almost Perfect / Sover Dolly på ryggen? (2012)
Vaatamise/valimise põhjus: Pöff ja Nikolaj Lie Kaas
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Anne, kes on edukas telesaatejuht, otsustab pärast luhtunud suhet, et aeg on haarata ohjad enda kätte. Soov emaks saada on suurem kui jaks oodata ära ideaalse mehe saabumine. Ehkki kunstviljastamine õnnestub, ei anna anonüümse spermadoonori isik talle rahu – mis siis, kui laps pärib just isa ebameeldivamad omadused? Uudishimu ja hirm hoolikalt kavandatud plaani nurjumise ees tõmbavad Anne peagi olukordadesse, kus kontroll kipub sootuks käest libisema ja selget pead näib aina raskem hoida.

Comedy,

Ma ei oskagi selle filmi kohta suurt midagi öelda – tegu oli komöödiaga, mis sisult oli nagu aastatetagune Jennifer Lopezi kehvake komöödia The Back-up Plan (Varuplaan), lihtsalt siin leiab tulevane ema oma armastuse kui ta otsib oma lapse „anonüümset“ isa.

Põhiline nali tulebki sellest, et kõik inimtüübid on sellised ekstreemsed – ekstreemselt kontrolliv, ekstreemselt pohhuistlik, ekstreemselt ullike, ekstreemselt unistuste mees … ja kui kõik need tüübid kokku panna, ning neid üksteise maailmadele tutvustada, siis ei jää ka naljakad situatsioonid tulemata.

Positiivne lugu oli.

Aga kui rääkida ka kaks sõna minu filmi valimise põhjusest – Nikolaj Lie Kaas … kui teil õnnestus näha alles hiljuti meie kinodes olnud filmi Naine Puuris, siis see Kaas kes oli seal filmis polnud üldsegi sarnane Kaasiga käesolevas filmis. Filmis Naine Puuris on ta sünge/purjus/eluraskustes piinlev detektiiv, kes vist ei naeratanud kordagi, kuid filmis Peaaegu täiuslik on tal suu pidevalt kõrvuni ning vihale ajavad teda vaid kajakad, vanainimesed ning tüütud lapsed … :) ja Rohelistes lihunikes oli ta vaikiv ja tõsine, tiba ullike … kolm suurepärast ja täiesti erinevat rolli.

Lõppu üks lugu sellest filmist :) (Suure idioodi sees on natuke väiksem idioot ja selle väiksema idioodi sees on veel väiksem idioot, kes võib tegelikult olla päris heasüdamlik ja tore inimene :))

No comments:

Post a Comment