kaader filmist

kaader filmist

Friday, September 20, 2013

Stuck in Love

Film: Stuck in Love (2012)

Vaatamise põhjus: täna lihtsalt tuli see film teemaks ja ma tahtsin ta lõpuks ära vaadata

Hinne: B+

Filmi lühikokkuvõte: Saage tuttavaks Borgensitega. William Borgens on tunnustatud kirjanik, kes pole kirjutanud sellest ajast saati kui ta eks-naine, Erica, ta kolm aastat tagasi teise mehe pärast maha jättis. Lisaks oma endise naise järel luuramisele ja abielus naabrinna Triciaga hullamisele, tuleb Billil tegeleda ka oma teismeliste laste, Samantha ja Rusti, kasvatamisega. Samantha on just avaldanud oma esimese novelli ning on otsustanud vältida armastust iga hinna eest – ta on ju näinud mida armastus on teinud ta vanematele. Oma juhukohtumiste vahel tutvub ta „toreda poisiga“ Lou, kes ei kohku millegi eest tagasi, et Samanthat endale võita. Rusty on lootustandev fantaasia kirjanik ning Stephen Kingi fänn, kes on misioonil koguda „elukogemusi“. Ta armub ilusasse kuid probleemidega Katesse ning kogeb oma elu esimset armastust ning esimest südame murdmist. See on lugu perest, armastusest (leitud ja kaotatud) ning sellest kuidas lõpud võivad olla uued algused. Elus pole ümberkirjutusi, on vaid uued võimalused.

Comedy, Romance, Drama



Selle filmi valisin ma kunagi näitlejate pärast – Greg Kinnear (Nurce Petty, As Good as It Gets), Jennifer Connelly (A Beautiful Mind), Lily Collins (Mirror,Mirror; City of Bones), Logan Lerman (The Perrks of Being Wallflower, Percy Jackson), Kristin Bell (Lifeguard) ja Stephen King. Ja ka selle pärast, et tegu on kirjanikega.



See oli üks väga ilus lugu loovast perekonnast, kes on lagunenud, igaüks otsib taas oma teed, hinged paranevad ja nad leiavad taas tee üksteise juurde, olles kogenud vahepeal uusi tundeid, uut maailma ja on sellest palju tugevamaks saanud. Suur pluss selles filmis on näitlejad. Vanem generatsioon on loomulikult ootuspäraselt suurepärane, kuid mulle tõesti meeldis siin filmis ka pisike Lily Collins – kui ta kahes eelnevas filmis on olnud selline õrn päästmist vajav kangelanna, siis siin on ta tark noor naine, kes teab mida ta elust tahab ning ei kohku raskuste eest tagasi ning on valmis uusi asju proovima täiel rinnal. Logan Lerman on end juba korduvalt varem tõestanud, et sellel poisil on tulevikku, ning ta jätkab samal lainel. Kristen on vaid episoodilises rollis. 
 
Ja Stephen King – õudusraamatute kuningas (tänu temale on kõik bernhardiinid minu jaoks nimega Cujo ja insomnia on üks vägagi hirmutav asi) on siin filmis vaid häälega, kuid siiski – Stephen King.



Ma naudin alati filme, mis on kirjanikest ja raamatute lugemisest, ning ka see film oli täielik nauding.

4 comments:

  1. Hiljutist The Wordsi sattusid vaatama (Bradley Cooperiga)? Väga haarav kirjandusteemaline film, mis paraku erilist tähelepanu ei pälvinud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. The Words sai vaadatud juba aasta tagasi :) http://nahtud-nagemata.blogspot.com/2012/12/film-words-2012-vaatamise-pohjus-neid.html. Tore film, haarav sisu, kuid ma mõistan täiesti miks ta suure publiku ette ei jõudnud.

      Delete
  2. Vabandust, preili! Kaalusin isegi blogis otsingu läbiviimist, et üle kontrollida, aga vaat - ei teinud seda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pole hullu, ega kõigel ei saa ju ka silma peal hoida, filme raamatutes/kirjanikest on niiiii palju. Ja raamatuid filmidest ka ;).

      Delete