kaader filmist

kaader filmist

Friday, September 20, 2013

Drinking Buddies

Film: Drinking Buddies (2013)

Vaatamise põhjus: üks tore kerge film heade näitlejatega

Hinne: B+

Filmi lühikokkuvõte: Luke ja Kate töötavad koos ühes Chicago pruulikojas, kus nad veedavad päevi õlut juues ning flirtides. Nad on kui üksteise jaoks loodud, kuid nad on mõlemad kellegi teisega suhtes. Luke on oma tüdruksõbraga, kellega nad on koos olnud juba kuus aastat, tegemas pulma eel-plaane, ning Kate võtab vabalt oma muusika produtsendist poisssõbra Chrisiga. Kuid kas te teate, mis teeb joone „sõpruse“ ja „rohkem kui sõpruse“ vahel tõsiselt häguseks? Õlu.

Comedy, Romance, Drama



Tegu on ühe vägagi andeka noorte suhetest rääkiva filmiga. Selline kolleegide vaheline flirtimine pole ju mingi uudis ja seda on varemgi nähtud, et mõnikord selline flirt viib välja suhteni või siis väga tugeva sõpruseni.



Sellesse filmi on valitud väga head näitlejad – Olivia Wilde (Dr. House, PeopleLike Us), Jake Johnson (No Strings Attached), Anna Kendrik (Up in the Air, Pitch Perfect), Ron Livingston (Sex and The City) ja episoodiliselt Jason Sudeikis (We're the Millers).



Seega on tegu looga, kus juuakse palju õlut, räägitakse palju sõprade vahelist mula ja kõnnitakse õhkõrnal piiril sõpruse ja suhte vahel, mis võib viia kas katastroofini või siis millegi hindamatuni. Öeldakse küll et meeste ja naiste vahel ei saa olla sõprust, sest tunded tulevad alati segama, kuid erandeid on alati olemas ja kui üks neist tugevast tundest on tugevam kui teine, jääb see püsima. 

Kõik näitlejad on oma rollides suurepärased ja lugu ise on ka ühteaegu armas ja kurb, kuid lootus jääb alati.

2 comments:

  1. Huvitav on ka teada, et film tehti ilma stsenaariumita ehk terve dialoog on improviseeritud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See teadmine teeb ju selle filmi veelgi paremaks!
      Ma loodan, et see film võetakse Pöffi kavva sel aastal.

      Delete