kaader filmist

kaader filmist

Thursday, July 3, 2014

Päikest püüdmas

Film: Walking on Sunshine (2014) 
Hinne: B +
Filmi lühikokkuvõte: Peale kirglikku ja tormilist armusuhet otsustavad Maddie ja Raf pidada ebamaised pulmad Hispaanias Vahemere rannikul. Õnnelik pruut kutsub hulga külalisi, nende hulgas ka oma kalli õe Taylori.
Paraku ei osanud keegi arvata, et Rafi ja Taylori vahel lõõmas kunagi armastus, mis paraku pole siiani kustunud.  
Comedy, Romance, Musical, Welcome to ...


 
Parimad lood kaheksakümnendatest, ühendatud ilusa, tiba keeruliseks armastuslooks, mis toimub suurepärases päikeseküllases Itaalias. Silm ei puhka ainult fantastilistel loodusvaadetal vaid ka muudel ilusatel vaadetel (meresinised silmad, suurpärased kõhulihased ja ilusad tatokad õigetes kohtades :))


Selline positiivne ja hoogne ja tõsi, vahel natuke liiga imal vahel natuke liiga etteaimatav ja vahel ka natuke liiga imelik, kuid lõppkokkuvõtte, kui sa oled üles kasvanud koos kõigi nende lauludega, mida siin filmis kasutatakse siis on seda filmi väga armas vaadata.



Mulle meenus praegu, et paar suve tagasi oli kinos ju üks teine film, Rokiajastu, kus oli ka kokku kogutud hunnik kaheksakümnendate hitte, kuid too imelik ja piinlikust tekitav rock muusika hittide kogumik polnud pooltki nii tore. See Brittide tehtud parimate disco hittide kogumik oli tore!



3 comments:

  1. Mulle jäi mulje, et paljude osatäitjate jaoks oli see enam-vähem esimene kord laulda/tantsida, oleks võinud muretseda vähe professionaalsemad tegelased neid hitte esitama, kohati oli ikka täitsa piinlik. Tundus vahepeal, et isegi autotune'i oli kasutatud. Esitustest enam-vähem meeldis see Cher'i pala kõige lõpus ja üks, mida ma ära ei tundnudki, see duett Maddie ja tema tolast eksi poolt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, olen sinuga nõus, et näitlejad olid tiba puised ja kogu film jättis mulje nagu oleks tegu filmitudengite diplomitööga, kuid mõte oli ju filmil väga hea.
      Ja millist duetti sa mõtled, kas turu duetti, kui nad laulid Human League laulu Don't you want me, või siis kui nad öösel basseini ääres laulsid George Michaeli laulu Faith?

      Delete
  2. Faithi mõtlesin. Don't You Want Me meeldis kõige vähem. :)

    ReplyDelete