kaader filmist

kaader filmist

Monday, July 21, 2014

Best Night Ever

Film: Best Night Ever (2013)
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Claire pulmad on nädala pärast, ning ta on teel Las Vegasesse koos oma vanema õe, sõbranna ja kosmeetikuga, et pidada maha üks korralik viimane vallaline pidu. Kuid asjad lähevad kiiresti käest.
Comedy

Noh võiks öelda, et see on naiste Pohmakas, kuid samas ta pole pohmakas, sest see pole takkajärgi meenutamine mida tehti, vaid „dokumentaal“ sellest mis toimub.

Neli naist autos, kõik, noh peaaegu kõik heas tujus. Zoe (Eddie Ritchard) paneb käima kaamera ning lubab filmida kõike mida nad ette võtavad. Claire (Desiree Hall) on väga õnnelik et saab abielluda oma armsamaga, ning ta on ka õnnelik, et saab oma õe Lesliega (Samantha Colburn) koos midagi teha. Lesliel on väga kindel plaan mida ta nad Vegases ette võtavad – ööbimine parima hotelli penthouses, Celine Dioni kontsert, luksuslik hommikusöök ja tagasi koju.

Kuid hotelli jõudes selgub, et Leslie krdiitkaardid ei tööta – tema oli lubanud kõik kulud maksta, ning kuna linnas on Kinga Konverents, siis pole ka vabu odavaid ööbimisi eriti valida.

Leitakse siis üks motell, suhteliselt äärelinnas, kus kogu voodipesu kubiseb putukatest ning seinad ja lagi ja uksed on täis sperma pritsmeid (seda kõike näevad nad telefonis oleva UV valguse appi abil :)). Pole hullu, voodi pesust puhtaks, šampus hinge alla, pruudile dildodega kroon pähe ja takso peale ning kontserdile …

Kuid enne kui nad taksosse istuvad, saab pruut oma tulevaselt abikaasalt kõne, või siis täpsemalt mehe telefon on naise järele igatsust tundma hakanud ja talle ise helistanud ning tänu sellele kuuleb Claire, mis toimub poismeeste õhtul.

Seega kui mehed on strippariga, siis põrgu see Celine Dion … ja algabki nende elu parim/hulleim öö.


Tõsiselt naljakas film. Mitte roppnaljakas või rõvenaljakas või piinlikult naljakas vaid hea tiba ropp, tiba nilbe, tiba piinlikult naljakas film.

No comments:

Post a Comment