kaader filmist

kaader filmist

Friday, October 4, 2013

Metallica: Through the Never

Film: Metallica: Through the Never (2013)
Vaatamise põhjus: puudub
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Noor kutt Trip (Dane DeHaan, Chronicle, The Place Beyond the Pines) on Metallica kontserttuuril transameheks ning järjekordse kontserdi ajal saadetakse ta mingit kiireloomulist ülesannet täitma. Saatuse ja asjaolude tahtel kujuneb sellest üks parajalt kummaline õhtu, mille taustal kulgeva kontserdi raames teeb laval raju etteaste METALLICA koosseisus James Hetfield, Lars Urlich, Kirk Hammett ja Robert Trujillo.
Music

Neile kes teavad Metallica muusikat – fantastiline kontsertfilm!
Neile kes kardavad, et äkki see saab olema üks Night of the Living Dead ja natuke muusikat – hoopis vastupidi, kontsert on ennekõike ja siis natuke kõrvallugu.

Kas teie mäletate millised supervõimed olid Dane DeHaanil filmis Videopäevikud? :) Mulle meenus lõpus see film kui nad Vancuverit lammutama hakkasid :).

Aga kes on siis see seltskond, kes on kogunenud Metallica kontserdile – õllekõhtudega pikajuukselised keskealised mehed, kelle lapsepõlv möödus Metallica plaate kuulates; natuke nooremad õllekõhtudega mehed, kes teavad Enter Sandmani; noored punkarid ja muusikaarmastajad; rinnakad naisterahvad, kes arvavad endiselt et avar dekoltee ja juuste loopimine võib neile huvitava öö kindlustada :).
 
Kuid band ise – Hetfiled, Ulrich ja Hammett – vana sool, mis ei hävine. Trujillo – basskitarriga palvetajaritsikas. Ausalt, ma olen Metallica muusikast nii kaugeks jäänud, et ma isegi ei teadnud et Jason Newsted enam Metallicas pole.



Aga muusika on neil endiselt raju ja film oli hästi kokku pandud, seega kui te vähegi seda muusikat kuulate, minge vaatama.

No comments:

Post a Comment