kaader filmist

kaader filmist

Thursday, October 10, 2013

Viis Legendi

Film: Rise of the Guardians (2012)
Filmi vaatamise põhjus: puudub
Hinne: B+
Filmi lühikokkuvõte: "Viis legendi" on suurejooneline, maagiline seiklus, milles peategelasteks on Jõuluvana, Lihavõttejänes, Hambahaldjas, Une-Mati ja Pakasepoiss. Legendaarsed tegelased lapsepõlvest, kelle erakordsed võimed on tänaseni saladuses hoitud. Kui üks eriti tugev kurikael otsustab maailma hirmu abil endale allutada, peavad viis legendi ühendama oma jõuvarud, et kaitsta kogu maailma laste lootusi, uskumusi ja kujutlusvõimet.
Drama, Comedy, Animation

Nii armas, nii naljakas ja nii soft version of Nightmare Before Christmas :)!
Esiteks, Külampoiss – ta oli Troonide mängu noore kuninga Joffrey animatsioon, õnneks vaid välimuse poolest, kuid hääle andis talle Chris „noor Kapten Kirk“ Pine. 

Järgmisena Jõuluvana – ma poleks iial arvanud, et Alec Baldwin on see, kes vene atsendiga inglise keelt rääkis. Kuid tegelane ise on sürr.
Hambahaldjas – Isla Fisher … väga väga armas tegelane.
Lihavõtte Jänku/Känguru :) – Hugh Jackman, talle sobis selline osa, oli ta siis väike sabajups või suur võitlusjänku, fantastiline.
Ja Kotipoiss/Oogie Boogie man – Jude Law, poleks arvanudki, kuid Tim Burtoni Boogie man on õudsam.

Aga jah, et siis see oleks olnud nagu DramWorks versioon Burtoni Nightmare Before Christmas, kuid nende film oleks siis Nightmare Before Easter :).
Minu lemmiktegelased kogu filmi peale olid Pöialpoisid ja Unemati. Ma olen küll ilmselt praegu tülis oma Matiga või siis Oneroiga, polegi veel päris sotti saanud, kelle valdusalasse ma sattunud olen, kuid unega on probleeme … kuid see selleks. Ja Lihavõtte munad said oma rõõmsa Värvi jooksu (Color Run) :).

Ühesõnaga, oli see üks vägagi naljakas ja vägagi armas pühade eelne film, mida on naljakas vaadata nii lastel kui ka täiskasvanutel. Ja selles filmis tutvustati järgmise DreamWorks multika tegelasi ka – nimelt Cupcake tegelase näol :).
Kõiksugu muud toredat stuffi selle filmi kohta saab siit lingilt.



Ah jaa, veel üks asi … siia multikasse, mis on täis igasugu traditsioonilisi muinasjutte, oli isegi Velvetine Rabbit sisse toodud :).
 

No comments:

Post a Comment