kaader filmist

kaader filmist

Monday, October 28, 2013

Breaking the Girl

Film: Breaking the Girl (2013)
Vaatamise põhjus: puudub
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: Sara, tudeng, keda ta kursusekaaslane kiusab, avastab, et teda on mõrvas süüdi lavastatud Alexi poolt, kes on talle kunagi pakkunud võimalust sooritada ideaalset avastamatut mõrva.
Criminal thriller, Gey

Klassika Strangers in a Train kaasaegne tõlgendus. Kaks neiut – Saral on kursusekaaslane kes loobib igal võimalusel kaikaid kodarasse, kuna ta arvab, et Sara tahab ta poisssõpra endale ja Alex kelle on kasuema, kes saab kogu raha endale, kui ta kasuisa peaks surema. Seega lihtne ju, sina tapad minu piinaja ja mina sinu piinaja ja keegi ei oska meid kahtlustada. Kuid lugu polegi nii lihtne. Kui klassikas lihtsalt üks osapoolest keeldub oma osa täitmast, siis siin on mäng veelgi sügavam ja veelgi haigem.

Kuigi lugu ise on hea on tegemist siiski väikse eelarvega filmiga, kus on küll head näitlejad kuid kehv dialoog, seega jääb kahjuks film nõrgaks.

Näitlejateks on sellised noored näitlejad nagu Madeline Zima (The Nanny, Californication), Agnes Bruckner (Private Practice) Kate Levering (Drop Dead Diva), Shawn Ashmore (X-Men)

Võiks ju olla hea film, kuid ….

No comments:

Post a Comment