kaader filmist

kaader filmist

Friday, September 22, 2017

Kingsman: Kuldne Ring



Film: Kingsman: The Golden Circle (2017)
Hinne: A
Sisukokkuvõte: Filmis "Kingsman: Kuldne ring” seisab meie kangelaste ees uus väljakutse. Kui nende peakorter hävitatakse ning maailma hoitakse pantvangis, viib ootamatu niidiots nad ookeani vastaskaldale, kus tegutseb sarnane salaorganisatsioon Statesman. Kardinaalselt erineva stiiliga agendid asuvad tegutsema ühise eesmärgi nimel: päästa maailm.
Comedy, Action, Criminal

Esiteks, kas te mäletate, mis laul oli Logani õnnes Tatumi lemmik, mida esitas ta tütar kõige tähtsamal hetkel? Usute või mitte, kuid ka see film algab sama lauluga ja ka selles filmis esitatakse seda kõige tähtsamal, või vähemalt ühel tähtsaimal hetkel :).



Ja kogu ülejäänud film – kaklus, tagaajamine, uskumatult Bondilikud imevidinad, kaklus, palahvatused, pahari salasepitsused, kuumad naised, puised GOTist tuntud näitlejad, üllatavad rocki krokodillid, plahvatused, tagaajamised, fantastilise koreograafiaga võitlused ja kogu selle sekka naeru, sest see kõik on nii jabur (või siis teiste kriitikute arvates halb) et sa lihtsalt ei saa teisiti kui naerad.


Nagu ka esimene osa, on see üks väga andekalt jabur meistriteos, millest seekord tahtsid ka ameeriklased osa saada, seega liideti siia posu ’olliwuudi „tegijaid“. Ja see kõik oli niiiiiiiii jabur, kuid niiiii andekalt jabur!

Hea meelelahutus. Proosit!


No comments:

Post a Comment