kaader filmist

kaader filmist

Friday, September 22, 2017

Fallen



Film: Fallen (2016)
Hinne: D
Sisukokkuvõte: Lucinda „Luce“ Price on kindlameelne seitsmeteistaastane tüdruk, kes oleks nagu elanud tavalist elu, kuni teda süüdistatakse kuriteos, mida ta pole sooritanud. Ta saadetakse suursugusesse Sword & Cross nimelisse internaatkooli. Lucet hakkab piirama kaks salapärast poissi, kellega ta tunneb imeliku sidet. Lucet kummitavad imelikud nägemused, ning tasapisi hakkab ta mõistma oma minevikku ja avastab, et need kaks meest on langenud inglid, kes on teda üle sajandite armastanud. Luce peab otsustama, kellele kuuluvad tema tunded, ässitades Ellega taeva põrgu vastu eepilises võitluses tõelise armastuse pärast..
YA, Romance, Thriller,

Tegemist on siis Lauren Kate samanimelise (Langenud, Pegasus, 2012) raamatu ekraniseeringuga. Ma lugesin seda raamatut ammu, siis kui mul oli selline YA armukolmnurga paranormaalsete raamatute aeg ja siis tundus see lugu päris hästi kirjutatud, võrreldes kõigi teiste samatüüpiliste lugudega.

Kuid film – võiks öelda, et film on Videviku ja Vampiiripäevikute ristand. Keskkooliõpilased, kiiksuga tüdruk, müstiline omaette hoidev poiss, keda ümbritsevad sama salapärased sõbrad, kes kõik viskavad imelike pilke me peategannale. Siis selgub, et me armastajapaar on olnud armastajapaar juba väga väga väga väga väga pikka aega ja iga kord on lugu lõppenud ühte moodi – Burn Baby Burn. Kuid nüüd, oh imede ime, on see viimane kehastus teistest erinev, ta on iseseisvam ja sõnakam ja ta pole ristitud, äkki seekord …

Lugu on ju hea, kuid teostus … Vahepeal oli mul selline tunne, et nad on sellesse filmi äkki kõik neli raamatut kokku pannud, aga ei, ikka põhiliselt esimene raamat ja siis natuke ka neljandat raamatut, puudus vaid, et Lucinda oleks ühte mälupiltidest astunud.

Noh põhimõtteliselt võib öelda, et selle sarja ekraniseering jõudis sama kaugele kui Vampiiri akadeemia või Luude linn … esimesest osast kaugemale ei jõuta. Hea käeharjutus noortele näitlejatele, kuid film oli jama.

No comments:

Post a Comment