kaader filmist

kaader filmist

Friday, August 5, 2016

Suitsiidisalk




Film: Suitcide Squad (2015)
Hinne: A-
Sisukokkuvõte: Nii hea on olla paha… Kogu kokku maailma kõige ohtlikumad vangistatud kurikaelad, anna neile kõige võimsamad relvad, mis valitsusele kättesaadavad on, ja saada nad missioonile, et alistada salapärane ja ületamatu isik. USA luureagent Amanda Waller paneb salaja kokku rühma kardinaalselt erinevaid ja põlastusväärseid tegelasi, kellel pole elus mitte midagi kaotada. Kui nad aga aru saavad, et neid ei valitud mitte nende edukuse pärast, vaid tänu nende ilmsele süüdiolekule, kui nad peaks põruma, pole enam kindel, kas Suitsiidisalk otsustab kas või elu hinnaga proovida või võitleb iga mees enda eest.
Action, Fantasy, Comedy

Suitsiidisalk on suurepärane action komöödia, kui vaid saaks välja võtta need mõningad liialt Hollywoodilikud pikad jutu ja otsustamise hetked ja panna sisse tagasi kõik need kohad, mis väidetavalt välja jäid, kuna kardeti, et film saab olema liiga julm, liiga üle võlli.

Suurepärane näitlejate valik!! Lihtsalt suurepärane. Kuid Jared Leto, kes selle filmi lõpuks oli veel elus (tavaliselt ei näe tema tegelaskuju filmi lõppu), oli kõigist mulle teada olevatest Jokkeritest – Jack Nicholson, Heath Ledger – kõige ebameeldivam, kõige rohkem üle pingutav. Aga Margot Robbie, Will Smith, Jai Courtney, Joel Kinnaman, Cara Delevingne, Jay Hernandez ja Scott Ewastwood olid lausa suurepärased!

Üks väga hea hoogne suvefilm, hea muusika ja heade näitlejatega!
 
Ja nagu ikka, ärge tormake kohe saalist välja kui tiitrid jooksma hakkavad, sest siis jääb teil nägemata vihje järgmisele kangelaste filmile ;) 

No comments:

Post a Comment