kaader filmist

kaader filmist

Friday, August 19, 2016

Lemmikloomade salajane elu



Film: The Secret Life of Pets (2016)
Hinne: B-
Sisukokkuvõte: Hoogsa ja nunnu loo suurlinnas elavate lemmikloomade kirevast ning inimeste eest kiivalt salajas hoitud elust on teinud samad inimesed, kelle käe all valmisid sellised armastatud multikad nagu „Mina, supervaras“ ja „Käsilased“.

Ühes suures saginat täis Manhattani kortermajas saab päev tõeliselt alguse alles siis, kui maja kahejalgsed asukad on tööle ja kooli ära läinud. Just sel hetkel alustavad igat sorti karvased ja sulelised lemmikud oma üheksast viieni kestvat „tööpäeva“ tehes teineteisele külaskäike, lobisedes oma peremeestest ja perenaistest piinlikke lugusid ning harjutades trikke, et teenida välja veelgi paremaid maiuspalu. Maja ägedaim kutt on nutikas terjeripoiss Max, kes on veendunud, et ta on oma perenaise maailma naba. Ühel päeval saab tema ära hellitatud elu aga täiega uppi löödud, sest perenaine Katie toob koju Duke’i – hiigelsuure räpase kodutu segaverelise karvanuustiku, kel puuduvad igasugused kombed. Kui vastaline tandem satub New Yorgi ohtlikele tänavatele, peavad kutsud oma erimeelsused kõrvale heitma ning ühendama jõud nummi karvakera välimusega kurikavala jänku Snowball’i vastu. Nimelt on Snowball loomas hüljatud lemmikloomadest ustavat ja halastamatut armeed, et hoolimatutele omanikele tehtud ülekohtu eest tagasi teha.
Comedy, Animation

See oli nii haigelt koomiline, kuidas nad suudavad teha kõike valesti kuid niiii naljakalt ja kuidas nad lõpuks ikkagi saavad selle mille nimel nad nii palju rabelesid, on isegi algul oma uue ostuga rahul, kuni tuleb välja uuem ja parandatud versioon – niipalju siis Käsilaste lühiloost :)

Aga lemmikloomade salajane elu – see oli nagu Up + Üle heki + Vesi peale. Naljakas, ettearvatav, hoogne ja absurdne. Vaadatav nii täiskasvanutele kui ka lastele.

No comments:

Post a Comment