kaader filmist

kaader filmist

Friday, August 12, 2016

Pahad emmed



Film: Bad Moms (2016)
Hinne: C-
Sisukokkuvõte: “Pohmaka” stsenaristide uues komöödias on Amyl pealtnäha ideaalne elu: suurepärane abielu, ülipüüdlikud lapsed, kaunis kodu ja edukas karjäär. Kuid naine on ületöötanud, tal on liiga palju kohustusi ja ta on nii väsinud, et on iga hetk murdumas. Kui tal saab kõrini, ühendab ta jõud veel kahe stressis emaga, et tavapärastest kohustustest vabaneda. Emadele mitteomase metsiku vabaduse nautimise ja lõbutsemise tõttu satuvad nad lastevanemate kogu mesilasema Gwendolyni ja ta pühendunud ideaalsete emade pundi põlu alla.
Comedy

See on siis teine tähtedest kubisev emadele pühendatud film käesoleval aastal. Kui neid kahte filmi omavahel võrrelda, siis oleks see film võinud emadepäeval ekraanidele jõuda, sest kuigi ka see film polnud teab mis meistritoes, oli ta ikkagi tunduvalt parem kui Emadepäev.

Tõsi, ma pole selle filmi sihtrühm, sest mul pole selles filmis toimuvaga midagi ühist, mul pole seda kõike millegigi võrrelda, et siis kas mõistvalt kaasa noogutada või siis uskumatult pead raputada.

Minu jaoks oli see tavaline Hollywoody bully film, kus teismeliste keskkooli lõpetajate asemel on emad, kes elavad vaid oma laste jaoks või siis rabelevad kogu pere eest, sest abikaasa on nagu veel üks laps peres. Kunagine kooli populaarseim tüdruk on nüüd siis üle võtnud kooli emmede üle valitsemise, ning kui keegi ei käitu nii nagu tema või julgeb talle vastu hakata, siis ründab ta vastu.

Kuid üks ema, kes rabeleb sajas kohas korraga, püüab olla parim ema, leiab oma abikaasa ekraani ees masturbeerimast, ning selgub, ta ei vaata lihtsalt pilte, vaid et ta on mingi imeliku naisega netist juba kuid „suhtes“ olnud. Lisaks tema ülemus (temast 10 aastat noorem mees, kes mõtleb välja uusi ideesid ja imekombel need realiseeruvad, kuid ta ei mõista, et selle kõige taga on see ema, kes tegelikult on tööl vaid poole kohaga) leiab, et naine veedab liiga palju aega lastega, seega peab ta ta lahti laskma.
 
Kui veel paar asja siis kuhjub ja ei aita ka vastleitud sõbrannadega padujoomine, toidupoes huligaanina käitumine ega ka seksika üksikisaga magamine, vaja on teha midagi drastilisemat – koolis praegu valitsev ema, tuleb troonilt tõugata.

Ja nagu ikka Holliwoodile omane, tuleb häälte võitmiseks korraldada üks siga pöörane jooming emadele, salajane kanepi kappi sokutamine lapsele, ning „südantlõhestav“ kõne teemal „Me kõik oleme ju halvad emad ja niiväga kui me ka ei tahaks, ei saa meist kunagi häid emasid enne, kui lapsed on täiskasvanud ja saavad aru kui palju vaeva me tegelikult nende pärast nägime.“ Lõppu veel kallistused uued sõprused … ei midagi uut siin päikese all.

Aga nüüd mingem näitlejate juurde. Mila Kunis (peagi 2 last) see oleks talle olnud nagu õppefilm, et mis teda tulevikus ees ootab. Kathryn Hahn (2 last) oli täpselt selline nagu ta on igas teiseski filmis. Kristen Bell (2 last), teda oli huvitav vaadata uues rollis. Christina Applegate (1 laps) käitus paljuski nagu ta „ema“ Tuvikestest :). Jada Pinkett Smith (2 last)oli tegelikult väga väike mutter.  Ja mis te arvate, milline näitleja tegi kaasa nii selles kui ka Suitsiidi salga filmis? Vihjeks võin öelda, et ta oli väga kuum tüüp :). JA nii tore oli näha kõiki neid emasid lõpus rääkimas oma emadega. Seega, ärge tormake kohe saalist välja kui see jabur lugu läbi saab, kannatage ikka lõpuni ära.

No comments:

Post a Comment