kaader filmist

kaader filmist

Monday, February 16, 2015

Loomupärane pahe


Film: Inherent Vice (2014)
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: “Loomupärane pahe” on režissöör Paul Thomas Andersoni seitsmes film, olles esimene, mis põhineb Thomas Pynchoni romaanil.

Kui eradetektiiv Doc Sportello ekskallim ilmub äkitselt lagedale jutuga oma miljardärist kinnisvaraarendajast kallimast, keda ta juhtumisi armastab, ja tolle naise ning naise armukese salasepitsusest miljardär röövida ja hullumajja pista... Aga püüa sa seda tõestada.

Käes on psühhedeelsete 1960-ndate lõpuaastad, kus valitseb paranoia, ning Doc teab, et sõna „armastus“ on hetkel liiga kergekäeliselt kasutatav, nagu ka „rännak“ ja „änksa“, ainult et sellega kaasnevad enamasti pahandused.

Rollid, kelle hulka kuuluvad surfarid, sahkerdajad, narkarid, rokkarid, verejanuline liigkasuvõtja, LA uurijad, salaagendina töötav tenorsaksofonist ja müstiline asutus Kuldkihv, mis võib olla vaid mõne hambaarsti loodud, et maksudest kõrvale hiilida... Pooleldi sünge, pooleldi psühhedeelne mürgel – kõik Thomas Pynchoni kätetöö.
Comedy, Drama, Criminal Mystery

Ainus mis mul selle filmi kohta on öelda, on see, et seda vaadates peaks ka ise olema kas sama pilves või sama purjus kui raamatu/filmi tegelased pidevalt on, siis ilmselt saaks sotti mis toimub ja mis selle kõige mõte on.

Üks vääääääääga imelik film!!!!




No comments:

Post a Comment