kaader filmist

kaader filmist

Saturday, December 14, 2013

Kääbik: Smaugi laastatud maa

Film: The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

Vaatamise põhjus: igaks juhuks, äkki on parem kui esimene osa oli

Hinne: B

Filmi lühikokkuvõte: Peter Jacksoni "Kääbiku" triloogia teises peatükis KÄÄBIK: SMAUGI LAASTATUD MAA jätkub peategelase Bilbo Paunaste seikluslik teekond koos võlur Gandalfi ja 13 päkapikuga, kelle juhiks on Thorin Tammiskilp. Vapra seltskonna eesmärk on võita tagasi Üksildane mägi ja päkapikkude kuningriik Erebor.



Rännuseltskond liigub edasi itta ning jõuavad lõpuks Üksildase mäe juurde, kus neid ootab ees kõikidest kõige suurem oht. Selleks on enneolematult hirmuäratav elukas, kes paneb proovile nende vapruse, sõpruse ja kogu ettevõtmise mõttekuse – draakon Smaug.

Adventure, Fantasy




Ja nüüd on siis ka teine osa vaadatud. Ma arvasin küll et ka see saab olema sama masendav kogemus, kui esimese osa vaatamine oli, kuid õnneks oli seekordne osa väga positiivne kogemus.



Selles osas oli natuke Kääbikut, natuke Võlur Ozi, natuke Donald Ducki onu Scrooge, natuke ootamatut armastuslugu. Kuid üleüldiselt oli täiesti ootamatult vägagi vaadatav osa. Seda juhul kui ei oota filmist Kääbikut, sest tegu on ikkagi Kääbiku maitselise tootega :).



Ja kui te olete juba filmi näinud ... kas te Peter Jacksonit nägite? Kui ei näinud, siis te kas ei tea milline ta välja näeb või magasite filmi alguse maha :)

No comments:

Post a Comment