kaader filmist

kaader filmist

Monday, December 9, 2013

CBGB

Film: CBGB  (2013)
Filmi vaatamise põhjus: Näitlejad + muusikud
Hinne: B+
Filmi lühikokkuvõte: CBCG on lugu Hilly Kristalist, New Yorgi klubiomanikust, kes avas klubi selleks, et seal esitataks Country, Bluegras ja Blues (CBGB) muusikat, kuid lõpuks saab sellest klubist see, kuidas teda tänapäeval tuntakse: undeground rock n rolli ja punkmuusika sünnikohana. Kui Kristalil ei õnnestu oma klubisse meelitada Country bände, avab ta oma klubi uksed igasugusele rock muusikale. Kristalil on bändidele vaid üks nõudmine: nad peavad mängima originaalmuusikat. Ei mingeid hitlist lugusid, ei mingeid kavereid. Selline oli tema kreedo, toetada muusikuid nii kuis sai. Asja iroonia on selles, et Hilly Kristal sai tuntuks kui pungi ristiisana, kui ta andis esimese esinemisvõimaluse sellistele bändidele nagu Blondie, Television, Ramones, Talking Heads, Dead Boys ja The Police.
Comedy, Drama, Music

Jeee, selline tore muusikafilm! Ja mitte ainult. Niiiii head näitlejad ja nii head muusikagrupid.

Hilly Kristal – Alan Rickman, Debbie Harry – Malin Akerman, Lou Reed – Kyle Gallner, Lisa Kristal – Ashley Greene, Cheetah Chrome – Rupert Grint, Iggy Pop – Taylore Hawkins …

 

Väga hea muusikafilm, mis meenutab kõiki neid toredaid vanu tegijaid, näitab kust nad alustasid, mis olid nende esimesed lood … film täis äratundmisrõõmu. Kindlasti tasub vaadata.


 

No comments:

Post a Comment