kaader filmist

kaader filmist

Saturday, December 14, 2013

Aitab jutust

Film: Enough Said (2013)
Vaatamise põhjus: Esiteks James Gandolfini ja teiseks Julia Louis-Dreyfus
Hinne: B+
Filmi lühikokkuvõte:
AITAB JUTUST on teravmeelne ning humoorikas inimsuhete keerukusest pajatav linalugu, mis näitab meile ilmekalt, et armuasjadega jäävad jänni ka inimesed, kellel peaks olema nende jaoks juba piisav kogemustepagas. Peaosades mitmekordne Emmy-võitja Julia Louis-Dreyfus ("Seinfeld") ja meie seast kuritegelikult vara lahkunud James Gandolfini ("Sopranod", "Telgitagused"), kes teeb selles filmis on liiga lühikeseks jäänud karjääri viimase peaosa.


Lahutatud üksikema Eva (Julia Louis-Dreyfus) naudib keerulistest inimsuhetest priid elu, teenib elatist massöörina ja kardab lähenevat päeva, mil tema kallis tütar kaugel teises linnas ülikooliõpinguid alustab. Siis aga kohtub ta lahutatud, muheda, veidi kohmaka ning hea huumorimeelega varustatud Albertiga (James Gandolfini), kes samuti seisab ees teadmisega, et tema tütar peatselt kodupesast välja lendab. Romanss nende kahe toreda inimese vahel puhkeb kiiresti õide ja arvestades tema eraellu hiljuti saabunud õnne on Eval isegi naljakas kuulata, kuidas tema poeedist klient Marianne (Catherine Keener) igal võimalusel oma endist abikaasat taga kirub ja sarjab. Eva meeleolu muutub aga kiiresti, kui kogemata saab selgeks tõsiasi, et Marianne'i poolt alatasa maapõhja tallatav eks-mees ei ole keegi muu, kui Albert... Kas vastselt armunute armastus peab sellele ootamatule takistusele vastu?
Comedy, Romance, Drama

See oli üks igati tore film, täis nalja ja draamat ja äratundmisrõõmu. Sellest täiesti piisab, rohkem polegi vaja öelda. Hea film!

No comments:

Post a Comment