kaader filmist

kaader filmist

Saturday, August 10, 2013

Temptation: Confessions of a Marriage Counselor

Film: Temptation: Confessions of a Marriage Counselor (2013)
Vaatamise põhjus: treiler
Hinne: D
Filmi lühikokkuvõte: Auahne abielu naise kiindumus edukasse biljonäri viib petmiseni, hoolimatuseni ning muudab ta elu igaveseks
Drama


Tõsiselt, selle filmil on nii ahvatlev treiler, et lihtsalt tekib huvi filmi vaadata, kuid film on j a m a a a a.

Ma mõtlesin ikka tükk aega, millal oli viimane kord, kui ma vaatasin filmi, mille näitlejatest 97% olid mustanahalised ja mulle meenus Eddie Murphy Coming to America. Nimelt oli ka käesolev film 97% kas mustanahalised.

Teate mida see film mulle meenutas – Bollywoody filme. Samamoodi on filmi sisu ülimalt sügavalt õpetlik ja moraliseeriv ja spiritualistlik. Armastus on suur ja põletav ning selle tagajärjed on küll kohutavad, kuid viivad eksinud lambukese siiski jumala juurde tagasi. Puudud veel vaid Bollywoodyle omane laulmine.

Film algab sellega, kuidas üks paar on abielunõustaja juurde tulnud. Mees vannud naisele oma igavest armastust ja naine räägib kuidas nad on hakanud üksteisest lahku kasvama, kuna nad on abiellunud liiga noorelt. Mees tormab kabinetist välja ja abielunõustaja arvab ära, et naisel on uus austaja, kes pakub talle seda, mida ta oma mees enam ammu ei paku – komplimente, hellust ... kuid tal on ka hoiatav lugu rääkida, kuidas see kõik võib krahhini viia.

Ja sedasi siis algabki see „ülestunnistus“. Kaks last, kasvavad koos, armuvad, abielluvad, kolivad suurde linna, leiavad töö, elu on kindlates rööbastes, kuid ... naine tahab avada oma enda erapraksist, ta ei taha olla kosjamoori juures psühholoog. Kuid töö viib ta kokku miljonäriga, kes oskab öelda täpselt õigeid asju, olla täpselt õiges kohas, reageerida täpselt nii kui peab kui on vaja alfaisast. See kõik võtab meie kangelanna põlvist nõrgaks, sest ta oma mees unustab isegi ta sünnipäeva.

Kuid kõik mis hiilgab pole alati kuld ning mõned asjad on liiga head et olla tõsi. Alfaisane on alfaisane põhjusega, sest tema julget hundi rinda teevad karvaseks narkootikumid ning ta ei hoia oma sügelevaid käsi eemale ka oma naistest. Kuid armastus on pime.

Ühesõnaga, lõpp on enamvähem õnnelik – abikaasa viib oma naise ta vägivaldse armukese juurest minema.

See film oli hästi imelikult üles ehitatud – algus seal nõustaja kabinetis on nagu kaheksakümnendad, siis tagasi lapsepõlve ja nooruki ea meenutus on nagu neljakümnendad – paljajaalu põldude vahel .... Siis see osa kui noored linnas on ja põhi möll käib on nagu kaasaeg. Kuid kui tagasi nõustaja juurde läheme (kes tegelikult ongi meie peategelane) oleks nagu taas tagasi kaheksakümnendates. Imelik!

Näitlejate valik on huvitav. Vanessa Wiliams ja Kim Kardashian on sulaselgelt selleks võetud, et oleks suuri nimesid, kelle pärast filmi vaatama mindaks ja nende roll selles filmis oleks nagu oleks meil tegemist järjekordse Ugly Betty osaga. Peategelast mängiv Jurnee Smollett-Bell on viimases True Bloodi hooajast Sami uus silmarõõm ja tema ... eks teil tuleb oodata, kuni sari meie teleritesse jõuab.:)

Aga kokkuvõtteks jah, jama film, kuid ahvatlev treiler. Vaadake ise!
 

No comments:

Post a Comment